18.11.2013

Do the charleston, baby!

Long live Turku-krebaukset! Oikeasti, elämän parhaat bileillat on aina vietetty Turussa. Toinen oli 2009, perus keskiviikkoillan tranceaminen Onnelassa. Kuka olisi uskonut?! Toinen oli tämä viikonloppu, Gatsby -teemaiset bileet broidin pyöreiden kunniaksi. Kymmenistä vieraista jokaikinen oli panostanut lookkiinsa ihan älyttömästi!!! Mä olin kapakkalaulajatar-ish kultaisessa paljettimekossani, mies gangsteri konekivääreineen. Oli mullakin leikkimora sukkanauhassa. Ja hyvin avonainen kaula-aukko. Hassua, mä en koskaan ihmettele muiden naisten tissivakoja. Esiin vaan. Ans olla, kun itsellä on kaksosten ylärimat yhtään esillä - yhtäkkiä oon jatkuvan tietoinen niistä.

maailman hoteimman nelikymppisen vieressäCharleston tanssin, taskumattien (kieltolaki, hei), krebaamisen yms yms lisäksi me saatiin nauttia ihanasta hotelliviikonlopusta kaksin. Eikun eipäs saatu! Kaikki hoitomeiningit meni yhtäkkiä mönkään, joten Ihme-Nakki lähti mukaan. Great. Sen piti mennä yökylään mun vanhempieni hotellihuoneeseen, mutta tämäkin peruuntui. Double-Great. Ei siinä, että muksussa mitään vikaa olisi, päinvastoin, mutta oltaisiin haluttu heräillä aamulla rauhassa ilman pissareissua ja yli-innokasta naamannuolija-siiseliä. Kaikki meni kuitenkin harvinaisen näppärästi, piski viihtyi hotlahuoneessa enemmän kuin hyvin. Heiteltiin puoli kaksi yöllä tennispalloa käytävällä. Bailattiin neljään asti ja jatkoiltiin puoli seitsemään asti hotellihuoneessa ihaillen Amsterdam -stailin sisustusta. Sängyn pääty oli pelkkää peiliä ja ylärimaan tuli napsauttamalla PUNAISET valot. Oikeesti?! Naurettiin ehkä puoli tuntia ja napsuteltiin pornovaloa päälle/pois. Ihan pakko saada vastaava seuraavaan kotiin. Yhtään kuvaa en ottanut, mutta mies kuvaili pushupattua nuorikkoaan ahkerasti. Ohessa pari julkaisukelpoista kuvaa. Viikonlopun paras hetki taisi kuitenkin olla uuden auton korkkaaminen. Mun toimesta, siis. En ole uskaltanut ajaa isin uutta babya, mutta herramunjee kun pääsin Mustan Tappajan kanssa baanalle.... <3 <3 myyty, olen Audi-nainen.

Lisää tällaisia viikonloppuja <3 tuli taas sellainen olo, että mulla on ihan paras perhe. Sunnuntai jatkuu sohvalahnaillen ja työblogia kirjoittaen.

Edit: sunnuntai meni täysin sohvaillen. 

English translation: A little party never killed nobody...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!