14.2.2014

Kulissi vs. Sosiaaliporno

Viitaten blogimaailmaan. Aina on helpompi puhua niistä kevyistä jutuista, mutta sitten taas...ihmisten elämä on täynnä iloja ja suruja, suuriakin sellaisia. Moni haluaa pitää bloginsa "hyvänmielenpaikkana", ja hyvän mielen blogit on mun omia suosikkejani. Ne on niitä pumpulisia pakopaikkoja, mutta ne muodostavat herkästi oman harhansa - ton ja ton elämä on niin täydellistä. KUN siitä elämästä näytetään se miniatyyriosa. Ja vaikka tietää, että näin on. Silti! Ihmisaivot, tuo jatkuvaan vertailuun tehty apparaatti. 


Koko oman blogihistorian aikana hyvänmielenblogi ei todellakaan ole ollut se kantavin termi. Mikään oman elämän likakaivokaan tämä ei voi olla, mutta tietty realismi - omaa lähipiiriä ja muita rajoja kunnioittaen - on kuitenkin ihan tervettä. Mä en todellakaan halua, että kukaan ajattelee mun elämän olevan jotenkin ruusuisen täydellistä. Joo onhan tässä koiranpentua ja kivoja töitä jaadijaadijaa, mutta onneksi on. Koska sitä toistakin puolta on, huolia ja asioita, jotka vaativat niitä mielenhallinnan välineitä, joita mäkin yhtenä työnäni koulutan. 

Hitsi. Mä voin nimittäin sanoa, että mulla oli todella paska ystävänpäivä :D Olis ollut ihana saada ruusuja ja suklaata, söpöilyhuomiota ja erinäistä palvomista osakseen. Tunnustan!! Me ollaan koitettu yhdessä toipua muutamasta viime viikosta, jotka on olleet suoraan sanoen aika perseestä. Elämä on näyttänyt helmikuun ajan nurjempaa puoltansa huolen, stressin, kiireen ja kuormituksen muodossa. Mä sanoin just miehelle, että vuoden päästä varmaan ihmetellään, että selvittiin a) yhdessä b) hengissä koko jaksosta, hah. Että siihen nähden joku hiton ystävänpäivä on ihan pikku juttu, mutta kieltämättä mä kaipaisin hemmottelua. Lupasin kyllä miehelle, että se saa viedä mun Thaimaa-neitsyyden. Ja ennen kun te pervot mietitte, että mistä sänkymanoovereistä on kysymys, niin tosiaan on kyse siitä, että Thaimaa on mulle toistaiseksi tuntematon maaperä. Ei ole vaan koskaan kiinnostanut. Mies taas on kolunnut maata paljonkin, ja saakin jossain vaiheessa esitellä mulle huudeja. Että ehkä mä en valita kun en saanut sitä suklaarasiaa. Mutta tiedättekö mitä. Makaan tällä hetkellä sängyssä, koivet rasvattuina, Sinkkuelämää pyörii taustalla, elukat möhisee lattialla. Ei tää hullumpaa oo, tuntuu melkein hemmottelulta. Pitäisi ottaa tällaista omaa aikaa joka päivä! Ihan pieniä juttuja, mutta heti tulee parempi olo. Hyvää ystävänpäivää <3

4 kommenttia:

  1. Tykkään sun real-life-blogistas ja asenteesta ;) JA ystävänpäivä /hemmottelupäivä voi olla joka päivä,heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, näinpä ;) ja hei kiitos ihanasta viestistä, tää jotenkin piristi!

      Poista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!