12.8.2012

Yksin landella. Vain minä ja universumi.


Viikonloppu meni mökillä.
Luin, treenasin, kirjoitin työjuttuja, hypähdin metsässä keräämässä marjoja. Kävin sauvakävelyllä!!! Kaupungissa en suostu sitä tekemään...vaikka hitto, onhan se mahtavaa ja tehokasta.
Lämmitin yöllä saunan ja laitoin lauteille kynttilöitä.

Ei näissä vielä mitään, illan (ellei jopa elämäni) romanttisin hetki oli yömyöhään, kun makasin kolmen vaatekerroksen ja kahden huovan sisällä laiturilla varmaan pari tuntia ja katselin uskomattoman kaunista ja kirkasta yötaivasta. Elokuun puolenvälin tienoo on parasta tähdenlentoaikaa ja mä pääsin todistamaan ties kuinka monta. Mietin itsekseni, että voikohan ilo ja kiitollisuus enää suuremmaksi tulla.


Mökkiasuna kesän 2012 univormu, H&M huppari ja boyfriend -shortsit. Joka ikisen pennin arvoiset!

Boyfriendistä puheenollen, häpesin silmät päästäni kun menin miestä vastaan kaupungille näissä nimenomaisissa vaatteissa. Toinen oli tulossa puhujamatkalta kauluspaidassa ja siisteissä housuissa.
Näytin hänen 12-vuotiaalta poikaystävältään.

4 kommenttia:

 1. Hei, mahtavaa, löysin tänne ihan just! :) Kivat shortsit, multakin löytyy vastaavat :) Haha, vai 12-vuotiaalta poikaystävältä, tuskinpa, mutta ainakin sitten hyvin vetävältä sellaiselta ;D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kiitos kommentista! Mä yritän paikata poikaystävätilanteita näyttäytymällä tarpeeksi usein ylinaisellisessa lookissa kuten pikkumekossa, kirkasta punaa huulissa. Lyhyet hiukset (ja varsinkin ohimosänki ;)) vaatii sen, että omaa naisellisuutta pitää korostaa. Pitkien hiusten kanssa en edes juurikaan käyttänyt silmämeikkiä - nyt ripsiväri on ihan must!

  Aaaa, siitä tulikin mieleeni, että voisi tehdä kosmetiikkapostauksen :)

  VastaaPoista
 3. Ihana miten hyvinvoivalta näytät ja 'kuulostat' täällä blogissasi. Kiva, että elämä etenee :)

  VastaaPoista
 4. Elämä etenee aina, halusi tai ei. Kaikki käy läpi kuitenkin niitä samoja teemoja, suruja ja menetyksiäkin. Perusjuttuja perusjuttuja :)

  VastaaPoista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!