21.4.2015

a day with me


Vietettiin ihan mahtava tyttöjenviikonloppu Tallinnassa. Siitä pari kuvaa ja ajatusta myöhemmin, oli nimittäin mun ensimmäinen käyntini!! Uskomatonta, nainen on käynyt Palestiinat ja Keniat, mutta Helsingin naapurikunnassa en koskaan. Anböliivabööl!

Nyt kuitenkin jotain klassista, eli päivä kanssani -postaus. Mä rakastan näitä itse, ja nyt sattui niin sopivasti, että kamera lauloi mukana päivän eri etapeilla :) 

Eilen pystyi istumaan ensimmäistä kertaa kahvilan ulkopuolella. Esplanadi! Ei mikään mun lempparilokaatio Helsingissä, mutta onhan sillä 30m pätkällä jotenkin eurooppalainen fiilis. 
Aamu oli kulunut vähän stressaavissa merkeissä työhuolien parissa, mutta lounassalaatti ja ulkona istuskeleminen loi taas parempaa mieltä tähän nuoreen yrittäjättäreen. Että ei pelkkää ruusuillatanssimista ja ihkuilua täällä. Kaikilla on omat haasteensa taustalla! Just puhuttiin reissussa tyttöjen kanssa (joista kaksi bloggaavat itsekin), että ei niitä hyvänmielenblogeja pilaa se, että välillä puhutaan myös haasteista. Kuuluu juttuun! Ja silti sitä voi olla tosi tyytyväinen elämäänsä ja toivottavasti onkin. 


Päivä jatkui pienen työdatailutuokion jälkeen ehkä maailman hauskimmassa puuhassa eli asuntofiilistelyn parissa. Vein ensimmäiset kamat sinne tuon pikkupiskini kanssa ja asensin Nespressokoneen keittiöön. Asensin. Laitoin töpselin seinään. Nyt on oleellisuudet kunnossa!



joogamatto ja petarin sisus - check


Makuuhuoneselfie. 

Illalla oli vielä uuden sängyn valkkaaminen edessä ja eiköhän se ollut taas Ikean patjaosasto, joka kutsui. Perus. Aktiivipäivä päättyi reilu puolen tunnin vk-lenkkiin aka sushinhakureissuun. Pari spicy tuna rollia oli vähän lytyssä kiitos mun paluujuoksujeni take-awayt kädessä hölskyen. 


Aika kliseinen Helsinkitsubu -päivä. Teatterin salaattia, Johto-kahvilassa työskentelyä, sisustusshoppailua ja lenkki. Tällaista tää joskus on, vahingossa. 

TÄRKEÄ KYSYMYS!!

Pe starttaa lento Köpikseen, antakaa rakkaat kaikki hyvät vinkit mitkä vaan mieleen tulee!! Mun eka kerta kyseisessä kaupungissa, odotan tosi paljon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!