12.4.2015

Rawfood bruch @Omnam

Aaaahhhh miten ihanaa istahtaa pitkästä aikaa koneen ääreen kirjoittelemaan. Mulla on about 20min aikaa ennen kuin simahdan / koiralla on kakkahätä / puhelin soi viidettätoista kertaa päivän aikana / tulee muu yleishäiriö. Oon viettänyt tänään yhteensä 4h autossa, eikä istuminen ole nyt ehkä se järkevin vaihtoehto. Ihan sama. Mua blogituttaa. 

Ja mikseipä blogituttaisi ellei olisi kivaa jaettavaa - käytiin perheväen kanssa raakaruokabrunssilla ravintola / kahvila Omnamissa Annankadulla. Täysin vieras paikka mulle, mutta alati trendikäs ja eritoten ruoka-asioiden perään ymmärtävä lähipiiri oli bongannut moisen tapahtuman. Ja siellä me oltiin, allekirjoittanut varmasti kaikista onnellisimpana. 

Mä en ole mikään brunssiasiantuntija, mutta tämä resonoi kalliista (30€ plus kuplajuoma) hinnastaan huolimatta. Koska tuoreus, luomuus ja raakuus. Ja ne maut. Mukana oli suolaisia herkkuja, ihanaa, rapeaa öjyleipää, paljon erilaisia sooseja ja kastikkeita, jumalaista manteli-fenkoli-porkkanakeittoa ja sitten vielä melko paljon raakakakkuja ja smoothieita. Henkilökunta sanoi suoraan, että tällainen brunssi on sekä vaivalloista että kallista tehdä. Kyllä, arvatenkin, mutta maun ja fiiliksen puolesta soisin moisen jatkuvan. Valitettavasti raflassa oli tällä kertaa joku viemäriongelma ja haju oli...noh, ei ravintolaan sopiva. Nämä on kuitenkin yksittäisiä valitettavia juttuja. Ensi kerralla Omnamissa voisi tuoksua ehkä pelkkä lehtivihreä ja tummapaahtoinen kahvi? ;) 

Kuvat saa puhua puolestaan. Kuvat taattua iPhone tasoa. 

Oletteko testanneet paikan? 

Ps. ei yhteistyötä paikan kanssa, hehkutus rakkaudesta lajiin. 
Pps. Instassa asuntojuoruja! Back 2 Helsinki. Yeah.

// There´s a cool raw food cafe in Helsinki. Higly recommend! //

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!