3.5.2015

All black everything

Scandidaamit osaavat pukeutua, se huomattiin taas taannoisella Köpis-reissulla. 
Analysoin, että mikä siinä simppeliydessä, luonnollisuudessa ja silti arvokkaalta näyttämisessä oikein on...miten ne sen tekevät?! 
Less is more ja laadukkaat materiaalit taitavat olla se juttu? Hiukset on tyylillä raidoitetut, iho luonnollinen ja pikkuisen päivettynyt. Meikki sen näköinen, että I was born this wa-haaayyy. 

Vaikka viiletin Tanskassa (kuten myös täällä koto-Helsingissä) tyytyväisenä vaaleanpunaisessa lintutakissani, musta ja valkoinen ovat silti vaatekaapin perusvärit. Ei voi mennä kauheasti vikaan. Jossain vaiheessa kiroilin, että kaapista ei löydy mitään väriä. No löytyyhän sieltä, mutta jotenkin se olo on omin tuossa monochrome -meiningissä. Punaiset huulet, korut ja laukut sitten vaan statement elementeiksi mikäli tulee muuten liian korppi olo. 

Keräilin Pinterestistä tyylikkäimpiä black is the new black -kuvia. 

Hyvällä nahtakakilla, pillifarkuilla, parilla topilla ja muutamalla korulla saa jo täyden garderoobin aikaiseksi. Aika kätevää. Jos mun pitäisi määrittää oman tyylin kulmakivet, olisi ne varmaankin mustavalkoinen paita, nahkatakki, tiukat mustat housut ja punaiset huulet. 

Jahas täytyypä stailailla menemään ja pyytää hovikuvaaja tuohon pihalle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!