20.3.2013

maanantai kuvina


Vietin itselleni hyvin (nykyään) tyypillistä päivää ja tallensin todisteet siitä kuvamuotoon. 
Toimin hotelliemäntänä remppaevakossa olleelle P:lle, joka häipyi lasarettiinsa jo seiskan jälkeen. 


Oon lätrännyt Dovella useita päiviä taistellen tätä kalmankalpeuttani vastaan. Nyt alan olemaan jo sopivan oranssi. 


Aamupalaksi soijalattea, partajugua, itsesoseutettua mansikka-mustaherukkamöskää ja erinäisiä pulvereita. Teki mieli jotain raikasta. Vannon edelleen macan ja ashwan nimeen!


Mulla oli vaan muutama tunti töitä illaksi, joten päivä meni opiskellen. Kirjoitin taas sivun verran esseetä ja lueskelin psykkaa. Kumpikin touhu toteutuu mulla parhaiten mahdollisimman varhain aamulla. Mun rytmiin soveltuisi parhaiten kuuden pintaan herääminen, pari tehokasta lukutuntia, päikkärit ja sitten muita juttuja. Aivot on ihmeen skarppeina tohon aikaan. Viime vuonna olin superihminen ja heräsin monesti kuudelta joogaamaan :p päivä lähtee käyntiin ihan eri tavalla vaikka ensimmäiset herättelevät asanat tuntuu siltä, että kohta kuolo korjaa...

 Kirjoitan työ- ja organisaatiopsykan esseetä tietotyön ja asiantuntijatyön kognitiivisesta kuormittavuudesta. Eka kerta, kun kogn.psykka tuntuu yhtään mielekkäältä. Seuraavaksi mun pitäisi viimeistellä kyseiset opinnot johtajuuskurssilla. 12 sivua esseetä ja laaja tentti. No, mut onneks tässä ei oo muuta opiskeltavaa....

EIKUN ONPAS

Mutta en valita, tää on ihan hauskaa oikeastaan.
Jossain vaiheessa pyörähdin ruokakaupassa TÄSSÄ asussa.Välillä pitää kuitenkin siirtää aivot humelaisesta kausaliteetista johonkin höttöön, eli vaikka kynsienlakkaukseen...repäisin ja vetäsin tummansiniset kynnet.


Varsinkiin tenttiinlukiessa tuppaan kuuntelemaan binauraalista musiikkia - musiikkiin on upotettu mukaan sama värähtelytaajuus, joka vastaa keskittyneitä aivoja. Tätä löytyy kaikenmaailman taajuuksissa: delta, theta, alfa...Kesällä mä tuppasin vetäsemään päiväunia alfa-aaltomusiikkia kuunnellen. Kyllä silloin tippui erilailla sellaiseen todella nopeaan ja syvään rentoutumiseen. Ei haittaa vaikka olis placeboefekti - toimii hyvin!


Lounaaksi jotain kasvismörskää katsellen samalla Da Vinci -koodia.


Käväisin bytiikissä somistamassa mallinukkeja. Oli hauskaa stailata, mutta noi nuket itsessään on mun mielestä helvetin karmivia! Inhoan irrottaa niitä raajoja ja ylipäätään riisua niitä. Hyi, puistattaa. 


oli pakko ottaa zombikuvia ;)


Oli pakko ottaa kuva omista jaloista, kun tuli joku ihme optinen harha ja ne näytti 8km pitkiltä!

Meni aika myöhään töissä enkä tainnutkaan tehdä enää mitään ihmeellistä. 
Tollanen päivä. Aika perus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!