3.5.2013

ei se määränpää vaan matka mielessä


Hajanaisia kuvia ja hajanaisia tunnelmia. Mutta toisaalta, sitä tämä toukokuu parka taitaa tuoda mukanaan muutenkin. Tasapainoa tuo onneksi muutama ihana juttu, mm. Konkistadorin reilu vuoden mittaisen musiikkiprojektin eteneminen loistosuuntaan. Mitä vakavamielisempää ja tavoitteellisempaa tämä normiarki on, sitä enemmän kiitos kaikkea kivaa, kevyttä ja mieltä virkistävää. Käväisin yksi päivä kaupungilla ihan vaan hillumassa. Pyörin Sokoksen kosmetiikkapuolella, kävin sovittelemassa kenkiä, pyörähdin muutamassa vaatekaupassa. Se tuntui ihan käsittämättömän ihanalta. Mieli salli itselleen hetkeksi poispääsyn tästä intensiivisestä arjesta. Mun on nimittäin melko vaikea päästä sellaiseen tilaan, jossa mä en prosessoisi jatkuvasti opiskelujuttuja, töitä, ihmissuhteita etc etc. Tämä on vaikuttanut huomattavasti myös viime viikkojen yöuniin. Sen vuoksi ne hetket, kun mieli on vapaa ja läsnä siinä olevassa tilanteessa, on arvokkaita. 

Nostokurkikuvat on viikon takaiselta pitkältä lenkiltä. Kyllä se treenaaminen on meditoinnin lisäksi ainoa keino saavuttaa nirvana :) Ulkoilman merkitys on myös aika suuri mulla itselläni. Ehkä se, että katseen voi siirtää horisonttiin, auttaa? Kiitos, Helsinki, kun tarjoat mulle näitä merenrantareittejä!!!Mä toivon, että nämä ilmat alkaisi suosimaan ulkonaistumista. Haaveilen siitä, että voisin napata kirjat laukkuun ja lueskella vaikka puistonpenkillä aina silloin tällöin. Niin tärkeä, kun tämä proggis onkin, niin en mitenkään haluaisi tuhlata ihania kevätpäiviä pelkkään kotonaistumiseen. 


His and hers -prillit wapulta.
Omista heijastuu näköjään melkein tyhjä Spritzer kolpakko.


Eilen oli poikkeuksellisen voimakas halu mennä töiden jälkeen ulos dinnerille. Kampin sushimesta sai mut rakastumaan makeisiin, tofussa uiviin tankopapuihin. Älyttömän makeita ja hyviä. 

Viikonloppuna on tarkoitus tehdä vähän töitä, lueskella toivottavasti jonkun verran, toivottavastitoivottavastitoivottavasti nähdä kivoja ihmisiä ja sunnuntaina me mennäänkin ehkä laittamaan kesäasuntoa kondikseen koko perheellä. 

Ha det bra. Oli vähän vakavamielisempiä pohdintoja tänään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!