8.5.2013

kodin tärkein huone

Otin muutamia ylivalottuneita kuvia, kun kerrankin oli seesteistä ja siistiä. Täällä alkoi eilen työhommiin liittyvä juttu, joten tuli siivottua ja järjestettyä aika perusteellisesti. Keittiö on mulle tämän kodin tärkein huone, koska tässä vietän 70% kotonaoloajasta. Enkä suinkaan ruoanlaittoon tai syömiseen liittyen, vaan täällä hengailen eniten.  


Koitan soluttautua verhoon. Ei ole muuten optinen harha, se on täysin vinossa. 
Ulko-ovi johtaa suoraan keittiöön. Eteisen seinä on pelkkää Elfan peilikaappia, samaa, mitä makuuhuoneessa. Keittiö on iso ja peili tuo entisestään avaruudentuntua. 


Aika kliiniä olis ilman väriläiskiä!


Ja siellä on se tuttu sohvannurkka, jossa asukuvatkin otan.

Tällaisella mennään toistaiseksi! Heinäkuussa mun ystävä tosiaan muuttaa tänne, ainakin joksikin aikaa, ja toki haluan, että hänellä on ainoassa yhteisessä huoneessa kodikas olo. 

Mitäs diggaatte?

4 kommenttia:

 1. Kaikin puolin harmonista, väriläiskät tasapainottavat hienosti valkoista, kuten itsekin totesit. Kaverisi tulee taatusti viihtymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! En ole ennen asunut kämppiksen kanssa, mutta jos me nyt viikko kestetään toisiamme ilman murhaa, niin kaikki varmaan ok pidemmänkin aikaa ;)

   Poista
 2. Diggaan! Valoa ja korkeutta ja sopivasti väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoa tulee kyllä hyvin sisään, nyt joutui vaan vähän kuvakäsittelemään esteettisistä syistä. Mutta kiiiieeeltämättä tuli tänään ekaa kertaa parveke/pihakaipuu. Olisi ihana mennä lukemaan tai juomaan kahvia ulkoilmaan. Kun tuolla keskustan terasseilla ei mun mielestä ole ihan niin viihtyisää, ainakaan yksin ollessa. Onneks kesäpaikka on niin lähellä!!!!! Mutta mä olen kuitenkin aina ennen tottunut elämään puistojen ja pihojen välittömässä läheisyydessä. Nyt vasta tajusin, että joutuu kävelemään aika pitkälle (Esplanadia ei lasketa, kaupungin kamalin hengailupaikka...) ennen kuin pääsee vaikka puistoon. Onks teillä kiva piha?

   Poista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!