4.5.2013

terveellisiä välipaloja ja lopputunnustus


Joojoo oon toi pitkäkaula. Melko monta vuotta oon kuullut pilkkaa mun falafelpullistani, mutta mitä enemmän hippikavereita omistaa, sitä soveliaampaa on puhua julkisesti macankäytöstään. 


Pähkinisti. 
En oo kauhean hifi sillä mua ärsyttää ostaa kahdeksan euron luomucashewpusseja. Ihan peruspähkeillä mennään. Joskus himon iskiessä myös suolatuilla, hyihyi. 


^ tollasii raakapalleroita mä tein alkuvuodesta kun oli meneillään jonkin sortin vegekokkailukausi ja tein joka päivä kaikenlaisia ihmeellisyyksiä. Noissa tais olla mm. taatelia, carobia, ehkä mantelijauhetta ja mitä lie, en enää muista...blendattuna appelsiinimehun kanssa ja sitten ne on pyöritelty kaurahiutaleissa. Ihan tolkuttoman hyviä ja energisoivia. Viime aikoina oon ollut laiska, joten oon ostanut raakapatukoita Life -myymälästä. 


Maapähkinävoita ja banaania näkkärilllä :) Ei ihan heti arvais, että hyvää on. 

Koska sekoitin aikataulut pahan kerran JO toista kertaa tällä viikolla, päädyin lukemaan pariksi tunniksi tuonne Etu-Töölö residenssiin. Se on ärsykevapaampi ympäristö ja mä alan jo vähän kaipaamaan muita lukunurkkia ton iänikuisen mustan pöytäni sijaan. Ostin välipalaksi pari omenaa ja pienen pussin kuivahedelmä-pähkinä sekoitusta. Kuljin urheasti sipsihyllyn ohi, vaikka himo oli kova. Eilisellä juoksulenkillä saattoi olla kalorivajeellisia vaikutuksia. Olin sikaylpeä itsestäni kun en sortunut uppopaistettuihin rapeloihin vaan ns. puhtaaseen ruokaan. Self-high-five. No mitä sieltä Tölöön kuivakaapista löytyikään?! Kartanon perunalastuja. Omnom ja silleen, ei mennyt kuin 1/3 paketti onneks. 

Et en mäkään aina terveysintoile. En todellakaan. Himon hetkellä ei aina vaan muista seuraavan päivän masukipuja ja niitä "why, Lord?" tunnelmia. 

3 kommenttia:

 1. Ai sä kuulut kans meihin, joilla masu ottaa pultit paskasafkasta. Myös riisikakut ja erilaiset pähkinälevitteet on loistokombo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah torellakin. Se on pääasiallinen syy miks täytyy olla terveyshippi :) ei anna kroppa periks, ei, näissä jutuissa

   Poista
 2. Noi raakapallerot mitä lie onkaan näyttää tosi hyviltä! Mä oon vaan hirveen laiska tekee tollasia ja tuntuu että mitkään vastaavat kaupasta ostettuna on aina ihan törkeen hintasia... :(

  VastaaPoista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!