17.9.2013

Elämäni Charlottena?

Otsikko viittaa siis Sinkkuelämään. Luonteeltani olisin varmaan vähiten Charlotte, niinku, ikinä. Jos mun tyttökavereilta kysyttäisiin, niin mä olisin se porukan Samantha. 

Ei siitä kuitenkaan enempää. 

Tavanomaisen "joko ravaa eestaas, puhu koko päivä ihmisille tai uppoa läppärin ja kirjojen ääreen himassa" -työskentelyn sijaan vietän tällä ja ensi viikolla päiviäni myös taidemaailmassa. Ei mitään uutta, tätä on tehty sikiöstä saakka. Oli yllättävän kivaa vaihtelua normiarkeen tuo galleristin leikkiminen! Yllätyin positiivisesti. Olin nimittäin jo viime viikolla aika huolissani siitä, että miten tässä jaksaa...töitä on enemmän kuin jaksamista niiden äärellä. Vaihtelussa on kuitenkin se hyvä puoli, että se jaksottaa sitä omaa energiankäyttöä. Tykkään. jättimäiset persialaismatot täyttävät lattiatkoko paikka on täynnä antiikkia - ei se omin juttu, mutta mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän tykkää historian havinasta huonekaluissa

Nyt me vietetään koiran kanssa yö KAUPUNGISSA! Koko kesänä täällä on tullut nukuttua, öö, pari yötä? Aion poiketa periaatteistani ja nukkua koira kainalossa. Kun kerran yksin ollaan ja sänky on eri. Tää on just tätä :) Nyt kuitenkin testaamaan Fressin uutta Sisu-salia. Sitten Herkusta metsästettyä sushia. No okei on tää kaupunkielokin ihan hauskaa välillä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!