16.9.2013

katsaus menneeseen kesään (snif!)


Kesäkuu
Vietin heti kesäkuun tokan viikon jälkeen huikean nelipäiväisen kesälomani! Olin niin tottunut rankkaan työskentely/opiskelutahtiin, että rauhoittuminen oli yllättävän vaikeaa. Hengasin paljon maalla, mutta viihdyin myös kaupungissa nauttien ison asuntoni viimeisistä hetkistä, sniff! Näin paljon kavereita, mutta koin myös yhden ison konfliktin eräiden kanssa. Haaveilin tulevasta tietämättä kuitenkaan, että konkretisoituuko haaveet...no niinhän ne onneksi teki. Vaikka koitin olla stressaamatta, olin pikkuisen huolissani syksyn kalenterintäyttymisestä. Koitin kuitenkin luottaa, että mun ammattitaidolle on jossain kysyntää ja että asiakkaat löytää luo. Sain maisteriohjelman tulokset ja suureksi helpotukseksi (!!!!) en päässyt opiskelemaan. Olin kuitenkin tyytyväinen ja helpottunut, että kokeilin. Eipä tarvitse sitten jatkossa miettiä. Päätin puolibörnistunnelmissa pitää opiskelutaukoa yliopistojutuista ja keskittyä olennaisempiin opiskeluihin ;) Vahdin aika paljon meidän lapsia ja totesin taas, että eipä paljon pääse stressaamaan jutut, kun ylläpitää kuuden alle kouluikäisen hyvinvointia...
Heinäkuu
Viihdyin enemmän ja enemmän maalla. Kämppis muutti heti alkukuusta mun luo. En juurikaan ehtinyt adaptoitua siihen elämään, sillä alettiin tähän aikaan punkkaamaan siipan kanssa Espoon kämpällä. Aika rakkaudentäyteistä aikaa! Myös jännää, sillä aloin tutustumaan bonuslapsiin :) Heinäkuun ihanimpana muistona oli rakkaan frendin polttarit meidän mökillä, hevostelun aloittaminen pitkän tauon jälkeen, reissu Tampereelle skidien kanssa ja mooooonet, monet kauniit päivät perheen kanssa maalla. Käytiin myös koomikkopoikien kanssa Tamperekeikalla. Kaupunkielämä kutsui yhä harvemmin. Tein jatkuvasti töitä ja suunnittelin syksyä. Lupauduin puolihermostuneena vierailemaan työjuttujen puitteissa telsuohjelmassa. Opiskelin päivät pitkät työjuttuja. Veli osti SUP -laudan ja mäkin pääsin treenailemaan sen kanssa, miniunelma toteutui! Tein muutaman uuden biisin. Nukuin pari yötä uudessa rantamökissä. Mies oli lomalla, ja vaikka olin itse jo töissä kiinni, pystyin tekemään niitä rennosti ja omaan tahtiin. Valvottiin ja nukuttiin myöhään. Heinäkuun loppupuolella aloin tekemään keikkaa Tampereelle ja olin pitkästä aikaa toimisto-olosuhteissa. Tuntui hassulle, olin viettänyt koko lämpimän kesän maalla hippivaatteissa ja bikineissä. Korkokengät puristi. Jossain vaiheessa pääsin huutamaan kurkku suorana Musen keikalle ja tanssimaan koko yöksi sen jälkeen erääseen seksuaalivähemmistöbaariin...uu, hikisiä miehiä.
Elokuu
Vietin synttäreitä heti elokuun alussa, en jaksanut järjestää kemuja, joten hengattiin miehen kanssa kaksin maalla. Maattiin yöllä laiturilla vilttien alla ja katseltiin tähtitaivasta, ja kerrankin vieressä oli joku, jonka astronomia/kosmos/universumi -innostus ja tietous ylitti omani :pTelkkakuvaukset jännitti toki vähän, mutta olo oli ihanan rauhallinen ja olin kiitollinen siitä, että saan tehdä työkseni jotain niin upeeta! Suunniteltiin kollegoiden kanssa vaikka mitä yhteisjuttuja ja haaveiltiin tulevasta. Olin kiitollinen, kun monen vaiheen jälkeen päästiin aidosti ystävystymään jo useamman vuoden mukana kulkeneiden kollegojen kanssa. Työt alkoi varsinaisella höökillä, ja aloin taas olemaan enemmän reissun päällä. Kävin tapaamassa asiakkaita ja sain työjuttuja edistymään vaikka kuinka hyvin. Pelko kalenterin täyttymisestä alkoi tuntumaan nuoresta yrittäjästä jo aika kaukaiselta muistolta :p Kävin talleilla ystävän kanssa ja laukkasin elämäni ensimmäistä kertaa sänkipellolla = jokaisen heppakirjan vakkarijuttu, heh. Treenasin paljon muutenkin, salilla ja juosten. Ravasin monta kertaa viikossa metsässä poimimassa marjoja. Elokuun loppupuoliskolla istuin kotikalliolla haaveilemassa muutamasta asiasta, ja yksi haave pääsikin toteutumaan sangen nopeasti: Tähti-koira muutti kotiin elokuun lopussa. Alkoi ihan uusi vaihe, vauva-arki. Ilmat jatkui lämpiminä aina vaan.Aikamoinen kolme kuukautta takana! Mun elämäni tuntuu muutenkin olevan sellaista "puoli vuotta kuin kymmenen vuotta" -tyyppistä, mutta tää pätkä oli onneksi harvinaisen mukava. Kauhea klisee, mutta löysin itseä ja omaa sielua ihan taas uudella tavalla. Aloitin monella tapaa uuden aikakauden. Syksy on jo hyvässä vauhdissa, ja edessä on paljon kaikkea uutta ja jännää. Toivottavasti myös tuttua ja turvallista ja maadoittavaa. Tämä hetki on loistavaa, mutta paljon on myös haaveita. Olin tänään koutsaamassa työelämäjuttujen parissa pääkaupunkiseudulla, ja horisin vielä jarisarasvuomaiset lopputoivotukset: muistakaa unelmoida. Sama toivotus tännekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!