6.10.2013

sisustusliike-autoliike smackdown

Käytiin pari viikkoa sitten hyörimässäpyörimässä autoliikkeessä Suomenojalla. Suomenojassa. Finnolla. Finnossa? 

Jossain me käytiin

Vieressä oli Cobello. Liike ei ollut ihan niin kiva, kun olin toivonut, mutta joitain omaa silmää miellyttäviä elementtejä siellä kuitenkin oli. 

Matot oli loistavia! 
Tän perhekunnan kanssa ei vaan enää haaveilla vaaleista sisustustekstiileistä.


Tällainen tuoksukynttilä on ehkä pakko saada jossain vaiheessa. 


Yleisnäkymää liikkeestä. Tykkään industrial -elementtien ja pehmeämpien materiaalien yhdistämistä. Tuolla oli paljon erilaisia vällyjä ja taljoja. Nahkaa, rouheeta puuta ja kivoja piensisustustavaroita. Lamput oli ehkä mun omia suosikkeja! Jos tässä hommattaisiin uusi koti, niin eiköhän tuolta lähtisi juttuja mukaan.


Kaksi tarinaa autoista. Ja puolisosta.

Koska siippa on harrastanut tuota uuden auton ostoa parin viikon ajan, olen mäkin väkisin ajatellut oman auton vaihtoa. Miettinyt mallia ja merkkiä. Mitä Sitten kun tarvii ja likviditeettiä löytyy. Koska enemmän tatuoidulla osapuolella on nyt arvokas sporttidiplomaattipirssi pihassa tuli ehdotus, että eikö olisi kätevää, että mun rakasta autoani tulisi korvaamaan tulevaisuudessa minipakettiauto. Varmasti, ja kiitti hei ideasta. Reipas emäntä vois pärjää myös polkupyörällä? Idea pakettiautosta on kyllä ihan validi mikäli tässä alkaa asunnonvaihtorattaat pyörimään niin vimmatusti, kun tarkoitus olisi. Ei paljoo jännitä, ei, mutta ensi viikon alun jälkeen ollaan jo viisaampia tämän asian suhteen. Iiks. Iiiiiigs. Doubleiiks

Toinen osio tästä anekdootista liittyy myöskin uuteen autoon. Näytin tätä postausta bloggausesimerkkinä siipalle. Sen mielestä me voitais kuitenkin mieluummin ottaa kuva, jossa mä poseeraan koiran ja auton kanssa. Kerroin, että tää blogi ei oo ihan sellanen. Kerroin myös, että en ole ajatellut kuvailla tämän asunnon interiöörejä tähän blogiin. Ei kuulemma haittaa ja autosta saa tehdä paljon postauksia. En oo kyllä varma, että hameväkeä jaksaisi kiinnostaa. Toinen vois perustaa oman moottoripyörä- ynnä autoblogin? Ehdotan. 


/ My spouse bought a new car and yeah, that´s about it ;) just kidding. Couple of weeks ago we visited this rustic/industrial style shop. But who cares about that! Next week will be exciting, we´re gonna see a house that would be a magnificent, awesome, disturbingly accurate dream-come-true for both of us. Therefore, my state of excitement is...well, you can imagine. "Is it inappropriate to buy an expensive car few days before buying a new house?", we asked ourselves. Naah. Life´s too short. Sure,we´re fine where we are right now. If not now, maybe some day. But man, that place! Mama´s gotta start making some serious money, though.../


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!