2.10.2013

tänään haluan materiaaliselta elämältäni seuraavia asioita....

...talon, jonka 350 neliötä riittäisivät varmasti juuri ja juuri tämän jengin tarpeisiin. ...eteisen, jossa odottaisi kivat korit, järjestys, loppusyksyn ilmoihin valitut vaatteet. Jonka sisäkkö tahi vaihtoehtoisesti jonkinlainen taikakotitonttu pitäisi aina siistinä. ...olohuoneen, jossa kalliit tuoksukynttilät olisi järjestelty heijastavalle alustalle. Jossa ei tuoksuisi vauvanpissa, vaan santelipuu. Jossa kissanpeiton sijaan pehmeä tekoturkisviltti kutsuisi kääriytymään rauhassa sisäänsä. Sohvapöydällä olisi muutama tarkastivalittu coffeetable -kirja. Sisustuksen väriin sopivat, tietenkin. ...kylpyhuoneen, jonka jättimäinen sadetinsuihku olisi ensimmäinen asia aamulla ja viimeinen illalla. Jossa kukaan ei häiritse. Jonka hyllyllä on saman sarjan ihania hiustuotteita ja vähintään kolmea erilaista suihkugeeliä. ...makuuhuoneen, jossa valkoiset intianpuuvillalakanat olisivat aina puhtaat ja hyväntuoksuiset. Siellä EI olisi päällepomppivia eläimiä (päällepomppivat ihmiset ovat ok), kuten viime yönä. ...keittiön, jonka tasoilta voisi syödä. Sieltä löytyisi aina terveellistä ja maistuvaa kasvisruokaa, joka olisi kuin ihmeen kaupalla ilmestynyt jääkaappiin odottamaan syöjäänsä. Suuri saareke houkuttelee kokeilemaan uusia reseptejä. Koska siihen olisi maagisesti halua ja tahtoa. Tiskialtaan reunalla on kallis ja hyvältätuoksuva tiskiaine/käsirasvasetti. 
...ja siis pihalle tietenkin oman tallin, jonka pihalla tervehtii muutama kiltti mutta lahjakas mutta kaunis mutta arvokas polle. Jotka käytännössä lukee mun jokaista ajatusta eivätkä sairastele koskaan. 


...nii ja sit kolme uutta koiraa. Ja kaks uutta kissaa. Ja vuohen ja kanoja ja maatiaiskaneja. Ja marsun. ...ja puumajan. Koska pitäähän jokaisella nyt puumaja olla!


Ja kaikki tää siis täysin maalla mutta silleen, että Stockalle on kävelymatka. 

I´m not asking much, only the impossible

/ Todays´ wanties include The Perfect Home which is a necessity when one wants to have The Perfect Life. Obviously I don´t actually need any of this. I just wan´t our home to be a liiiiittle bit tidier right now ;) But a treehouse would be cool. Talk about a perfect escape for those hermit moment. /


3 kommenttia:

  1. :D lämpenin ajatukselle. Jo se, että kaikkialla olis täydellisen puhdasta ja siistiä koko ajan ihan itsestään.. mistähän sellasen taikatontun vois ostaa?

    VastaaPoista
  2. Mäkin haluan sen taikakotitontun! LÄhetä se meille sitten, kun se on hoitanut hommansa ;)

    VastaaPoista
  3. hyvät lukijat, koska TaikaKotiTontulle olisi näin paljon kysyntää, aion perustaa uuden pisneksen ja rupean vuokraamaan häntä kaikille tarvitseville!

    VastaaPoista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!