2.11.2012

Nespresso, o´hoy!


Minä pidän kahvista. 
Minä pidän erityisesti erikoiskahvista. 
Minä en erityisemmin pidä siitä, että hyvä espressokeitin maksaa 1000e. Siksi olen käyttänyt mutterikeitintä tähän asti. Kotona käydessä Saeco toki jauhaa börniksen partaalla laatuespressoa.
Ilo oli lähes täydellinen, kun totesin ruotsiystävän luona ennen niin perkeleelliseksi masiinaksi luulemani kapselikoneen tuottavan Kahvikissalle kelpaavaa Mustaa Kultaa. 
Mieskin tykkää. Saa tällä tehtyä lungoakin, taviskahvia. Ja kuumaa vettäkin siitä saa helposti.


Vettä saa säädettyä tarvittaessa. Kapseleita tilataan netistä tahi ostetaan bulkkina Verkkokaupasta viidensentin piraattikahvia. Jarrrrr! 

Laatuja on 16, aina vahvasta luksusespressosta decaflungoon ja kaikkea siltä väliltä. Ainoa miinus on se, että eri kahvilaadut menevät värikoodeittain. Aamuisin on vähän vaikea tottumattoman tihrustella, että onko tämä kapseli munakoison, violetinruskean vai tummanvioletin värinen. 
Muuten ei valitettavaa. Hipaisunäyttö toimii kuin unelma ja takuutakin on viisi vuotta. Menkää hyvät ihmiset ostamaan omanne Helsingin Stockmannilta ja kysykää avuksi Fredrikiä. En yleensä tykkää myyjistä, mutta tältä tyypiltä olisin ostanut mitä vaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!