22.6.2014

midsummer


Täällä ollaankin oltu enemmän ja vähemmän M.I.A viimeisen kuukauden ajan. Loma toisesta työstä häämöttää jo nurkan takana, ja juhannus toi ihan mukavan stopin viime aikojen hektisyydelle ja isoille muutoksille. 


Työ on ollut aikataulullisesti vaativaa viime aikoina, mutta sitäkin ihanampaa. Mä olen kiitollinen myös siitä, että töihin on kiva mennä jo pelkästään hyvien tyyppien vuoksi. Yksinäiselle Yrittäjäsudelle tällainen on luksusta. Tässä on pinnan alla ollut harkinnassa jopa uuden yrityksen perustaminen...hmm...! Joo, olen koukussa. Katsotaan, näitä ideoita ja inspiksiä aina tulee ja menee. Oon kuitenkin todennut, että ideointi on mun vahvuuksiani! Se pitää vaan valjastaa oikeisiin juttuihin ja oikeita ihmisiä kohti. 

Ehkä niitä pidempiä blogipostauksia syntyy sitten, kun aikaa riittää kirjoittelufiilistelyille. Tässä muutama juhannuskuva meidän maalta. Oli kylmää mutta kaunista. Ja hyvää seuraa! Ja ehkä vähän turhan paljon viiniä. Toivotaan, että mä motivoidun taas kuvaamaan ja kirjottelemaan, kun aikaa vapautuu muuhunkin, kun työhön ja pakolliseen nollaamiseen. Asukuvat...oi, mä niin haluaisin ottaa niitä enemmän ja inspiroitua itsekin taas pukeutumisesta! Ehkä mä alan pyytään jengiltä apua tässä. Ihan kuin siinä olis muka jotain noloa.

Sorry, I´ve been M.I.A for a looooong time. Lots of things happening at the same time. Fortunately, Midsummer gave me a nice break just to relax, sleep, eat well...and drink a little too much wine. Tomorrow starts my last week with my second work before we close down for the whole July. I´m not gonna go on a full on vacation, though, I´ll continue with my other work and start planning some of our new businesses. I´m totally hooked, I´ll admit! But it´s so much fun when it´s not totally frustrating ;) 

I guess I´ll save my words for later posts to come. I really hope I´d get a good writing spree asap. I guess I should also step out of my comfort zone and ask people if they could assist me with some of my OOTD´s :p I would definitely like to take pictures if any of my loved ones wrote a blog, so maybe it´s not that bad to ask  for their help. I would love to post more outfits!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!