30.9.2012

Asu kerros kerrokselta

Ihailen kahdenlaisia pukeutujia: kerrostamisen jalon taidon hallitsijoita ja sitten niitä, jotka saavat todella yksinkertaisen asun toimimaan. Itse suosin melko klassisia vaatteita ja mielenkiintoisia asusteita. Tai...haluaisin suosia. Viimeaikojen into pukeutumista kohtaan on ollut aika pohjamudissa. Tässä kuitenkin Tampereen työkeikan kerrostustekele.

Alla Missoni+Lindex yhteistyön neulemekko.
Oli muuten joka päivä töissä päällä!Päällystakkina toinen suunnittelijayhteistyövaate, Lagerfeldt for H&M.
Takki on itsessään melko ohutta kangasta, tarkoitettu puvuntakiksi.


...mistä syystä karvaliivi tuo sekä lisälämpöä että tyyliä mustaan takkiin. 
Rakastan tätä yhdistelmää.Jalassa mokkaiset ylipolvensaappaat. 
Juuri muita kenkiä ei M:n jaloissa viime talvena nähtykään. Otettiin lauantaina miehen kanssa pukeutumisskaba: kumpi onnistuu näyttämään enemmän hipsteriltä niillä vaatevalinnoilla mitkä ovat juuri nyt käytössä. 
Voitin. 
En kokenut itseäni yhtään luontevaksi värikkäässä villaneuleessa, farkuissa, tennareissa ja värikkäässä takaraivopipossa. Mies tykkäsi hurjasti. Muukin miesseurue antoi spontaanin ja varauksettoman kehun, että näytin kuulemma erityisen hyvältä. 
Luonnollisesti tämä aiheutti pienen tyylikriisin. Mietin, että mistä se oikein johtui. Asussa ei ollut mitään seksikkyyden häivääkään. Todennäköisesti näytin vain normaalia enemmän down-to-earth ja helposti lähestyttävältä. Eli jos mun ympäristöni miehiltä kysytään, villavaatteet on hot.

Cannot understand! 


2 kommenttia:

  1. En ymmärrä! Eiks miehet yleensä oo naisellisuuden kannalla?? Tyystin outoa että hipster onkin yllättäen pop. En tajua, en ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano, olin ihan ällikällä lyöty. Tosin, tuli myös kommenttia siitä, että villavällyjen alla oleva t-paita korosti hyvin rintoja. Ja tämä siis miespuoliselta ystävältä, siippa nyökytteli vieressä ;) näin meillä.

      Poista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!