3.12.2013

kliseisesti sanoen: uusia tuulia


Arvuuttelin täällä sangen mystisesti (klik), että mitäköhän uutta mahtaa kuulua elämään. Tällä kertaa asiat liittyvät työrintamalle! Kahdessakin mielessä. Olen edelleen vähän pyörällä päästä, mut nimittäin pyydettiin erääseen oman alan firmaan töihin. Jatkan edelleen (ainakin toistaiseksi) yrittäjänä, mutta upeassa porukassa ja monipuolisia hommia tehden. Ja sekin vielä, että homma on niin mittatilauksena tehty - saan miettiä, suunnitella ja kouluttaa sellaisia juttuja, jotka tulevat suoraan omasta sydämestä. 

On ihan tyypillistä, että omien työunelmien toteuttamiseen menee vuosia. Olin jo kuitenkin tehnyt täydet suunnitelmat, että kuinka hankkiudun hiljalleen muihin hommiin. Oman alan, joo, mutta kuitenkin. Pois yrittäjyydestä ja jatkuvasta pienestä huolesta, että miten tämä kaikki tulee etenemään, saanko edes lainaa vai joutuuko mies ottamaan uuden kämpän lainan yksin harteilleen. Pois siitä, että elanto on kiinni asiakkaista, jotka saattavat feidata viime hetkellä jonkun jutun. Epämääräisistä lupauksista ja suunnitelmista yhteistyökumppaneiden kanssa. Monista toteutumattomista sellaisista, tietenkin. Ja sitten alkoikin yhtäkkiä tapahtumaan, tosi paljon. Tyypillistä. Myös sellaisia outoja yhteensattumia, jotka todistivat vaan siitä, että maailmankaikkeus on koko ajan kuiskaillut korvaan, että venaappas vaan - kohta rytisee :)

Näin myös vihdoin, kahden vuoden odottamisen, hermoilemisen, pienen vainoharhaisuuden, hampaiden kiristelemisen ja epärealistisilta tuntuneiden haaveilujen jälkeen, löysin nimeni yhdestä sopimuksesta. Mainitsin joskus taannoin, että sijoittaminen kiinnostaa. Nyt omistan ensimmäistä kertaa jotain suurempaa täällä Telluksen päällä. 

Raha-asiat ei ole koskaan blogimaailmaan kuuluneet, kauhea tabu, heh, mutta jotenkin sitä haluaa kannustaa naisia tekemään omaa massia, tekemään bisnestä, sijoittamaan, yrittämään, erehtymään ja saavuttamaan kärsivällisyyden kautta omia unelmia. Ja olemaan avoimia ja fiksuja raha-asioiden kanssa. Mikään ei ole mahdotonta, mäkin vain keksin muutama vuosi takaperin yhden hyvän jutun, myin sen, ja parin sattuman kautta olen nyt mukana tässä geimissä. Ei sen kummempaa. Okei, hyvää säkää oli paljon mukana, mutta säkä ja tuuri on joskus vaan toinen nimi johdatukselle. Mä en todellakaan tiedä, mitä tulevaisuus tässä suhteessa tuo, mutta tämä on mulle jännittävä peli, jonka etenemistä on vähintääkin hauska seurata. 

Ja se leipä on ihan kiva juttu siinä pöydässä, kun sen on itse siihen tuonut. Ja voi vielä tarjota voita sen päälle ;) Nyt, kuitenkin, asia kerrallaan! Mikäli näillä näppäimillä on starttaamassa Elämäni Ura, ihanaa. Mikäli tämä on lyhytkin välietappi, ihanaa. Nykyään tällaisella ei ole enää niin väliä. Maailma kantaa ihmeellisella tavalla rakkaitansa. 

Sellainen sepustus. Pitää kirjoitella myöhemmin myös niistä ahdistusajatuksista. Tie on ollut aika kivinen, ja varsinkin tämä loppusyksy on ollut aikamoista vääntöä työelämässä. Kuten sanoin, olin jo luovuttamassa. Ellen jopa luovuttanut! Sellaisistakin kausista on hyvä puhua. Kaikki me ollaan siellä joskus. Vertaistuki, paras tuki. Kivaa viikkoa!1 kommentti:

  1. Ihana kuulla tällaisia uutisia! Onnittelut uusista haasteista. Tällaisista jutuista saan voimaa omienkin haaveiden toteuttamiseen.

    VastaaPoista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!