19.12.2013

Terkkui työpöydältä!


Sain eilen officen avaimet, mutta nämä joulunaluspäivät menee vielä kotitoimistolla ts. keittiönsaarekkeella.

Aika hektistä menoa. mutta aikas ihanaa. Jos unohtaa antibioottikuurin, väsymyksen ja sen superflunssan, joka ei vaan jätä rauhaan :( Roudasin eilen töistä kotiin sellaisen määrän droppeja, että luulis kehon palauttavan varantojaan kuntoon pikkuhiljaa. Lepo ja kiire on vaikea yhdistää, mutta ainakin pystyn pikkuisen vaikuttamaan hyvään ravintoon...siis niissä määrin, kun mitään terveellistä saan alas ;) kaikki tuore ja terveellinen ällöttää, ja TIETENKIN just silloin, kun sitä kipeiten kaipaisi! Edelleen paahtoleipä, kahvi, suklaa ja pähkinät ovat ainoat ruoka-aineet, mitkä masua inspiroi. Karmaisevan värinen tehosmoothie ja pilleriarsenaali pelastanee sen, mikä pelastettavissa on. Varsinainen hyvinvointi-ihminen täällä kirjoittelee....mut hei, jos ei ole juuri koskaan kipeä, niin sitten pitää olla koko rahan edestä kerralla?!


superviheryäk-smoothiessa 

puhdasta, alkalisoitua vettä
kypsä persimoni
banaani
pinaattia
1tl chlorellaa
paaaaljon tuoretta inkivääriä
himalajansuolaa

mausteeksi lorautin Tropicanaa, koska pahimman luokan Viher-Erkkikään ei pysty vetämään tuota kipeänä ilman makeutta. Testasin eka ilman banskua ja mehua, meinasi lentää viher-oksu.

Voikaa te paremmin kuin minä, ja minä koitan tässä huonostivoidessani auttaa maailmaa tahi ainakin Suomen yrityshenkilöstöä ja peruskuluttajia voimaan paremmin. Koomista ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!