27.4.2015

sweet sweet cherry cherry @Kööpenhamina

Terveisiä Köpiksestä!

Tulossa muutama hyvä ravintolavinkki sinne päin tulevaisuudessa matkaaville, mutta tässä välissä antaa kuvien puhua ja kirsikankukkien tuoksun välittyä ruudun sinne puolen. 

Sen sanon, että olipa ihana viikonloppu ja onpa mulla mahtava hovikuvaaja!! Ilmat ei olleet kovinkaan kummoisia ja sunnuntaina satoi aika paljon. Pärjättiin silti ja päästiin kävelemään aika paljon ympäriinsä, onneksi.  

Mustan ja hennon vaaleanpunaisen yhdistelmä on kyllä ihan super. Pitää olla jotain räyheää kontrastia tuolle hempeydelle ja prinsessatukalle. Conssit tuo sitä mun mielestä ihan kivasti. Samoin kuin Harley Davidson -toppi. Pieniä asuotoksia tulossa myös seuraavassa postauksessa! Elämä jatkuu lyhyehkön työpäivän jälkeen muuttopuuhilla. Kahvitilaus on saapumassa, silmiä painaa aamuyöhön asti jatkunut ilottelu Meatpacking Districtin parilla klubilla :) Muuten oli tosi helppo ja vaivaton reissu. Palataan Köpistunnelmiin jahka pääsen taas koneen äärelle!

Mitäs tykkäätte lookista? 

Ylempi kuva
Kalle Kirjalainen Photography

// I really, really, really have the best photigrapher - ever. We had a lovely trip to Copenhagen even though the weather could have been nicer. I liked my outfit a lot. The combination of soft pink and black Converses really worked well together...or what do you think? More Copenhagen things coming up :) //

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!