12.5.2015

The skin you´re in


Tykkäsin tosi paljon ylläolevasta kuvasta. Aika herkkä, aivan kuten mallin ihokin!
Miten kuvailisi omaa ihoa? Hankala. Heti lähtee siis negatiivisille vesille ajatukset! Se kuivuu, reagoi, se muistaa jokaisen kolhun ja teini-iän pikanaisistumiset. Toisaalta se kiittää minuuteissa, jos sille antaa kosteutusrakkautta. Se pitää kosketuksesta. Tosi paljon. Se on jaksanut sinnitellä läpi erilaiset elämänvaiheet.

Mä tiedän oikein hyvin, miten herkästi syyllistyn itse negatiiviseen kehopuheeseen oman pään sisällä. Ja kuinka helposti saatan kommentoida toisillekin, että voikun tämä ja tämä asia olisi paremmin itsessä. Asioihin toki voi ja saa vaikuttaa. Treeni ja hyvä ihonhoitorutiini on tärkeää.  Mitä jos alkaisi kuitenkin kiittämään kropan isointa elintä kaikesta siitä, mitä se kestää mun kanssa. Katsoisi peiliin tietoisesti rakastavin silmin, eikä bongaten heti niitä osioita tai ilmiöitä itsessä, jotka voisivat olla paremminkin. Ajatuksen mahti käyttöön? 

Eilen illalla meikkejä putsatessa tajusin myös, että jokailtainen putsaus/rasvaus -ruljanssi voi olla kunnon positive thinking -tuokio. Samalla, kun läträän voiteilla, voin tietoisesti ajatella hyvää itsestäni. Kuunnella sitä ihoa ihan rauhassa ja valkata tuotteita illan ihofiiliksen mukaan, eikä vaan toimia automaatiolla. Mulla on kehittynyt parin viikon sisällä sellainen rutiini (ehkä juuri tämän takia), että entinen kuivankarhea ja samea kasvojeniho hohkaa terveyttä ja elinvoimaa eikä kuivuusnäppyjä ole juuri lainkaan! Omat speshölvinkit tulee varmasti seuraavassa postauksessa, jos jotakuta kanssakärsijää kiinnostaa. Mä ainakin rakastan blogimaailman purnukkapostauksia! Edellinen löytyy täältä.

Otan haasteen vastaan, iho, ja ajattelen susta enemmän hyvää!
Koska jokainen on kauniimpi kuin itse uskoo 

Katsokaapas allaoleva video! Aika herkkä sekin. 
// I´ve recently discovered that a) I CAN still love my skin despite of all the sensitivities and tiny annoyances I have and b) my nightly skincare routine CAN be a time when I can think good thoughts about my skin and listen carefully what it wants at each moment. ´Cause after all we´ve been through together...it´s a pretty damn good skin. Coming up - my skincare routine which has given me a new, healthy glow! Check out Dove´s beautiful video. We´re all way more beautiful than we think. //

photo by Kalle Kirjalainen PhotographyEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!