18.7.2016

Ne elämän suurimmat uutiset


Hauska kirjoittaa sellaista postausta, jota ei ole koskaan ajatellut kirjoittavansa. En ole kuulunut naisiin, joille oma perhe tai lasten hankkiminen kuuluisi viisivuotissuunnitelmiin tai "tämä pitää saavuttaa" -juttuihin. 

Nyt, 13 raskausviikolla, voin kuitenkin onnellisesti ilmoittaa olevani tuleva äiti :)

Koska some koko kirjossaan ja erityisesti blogit ja vlogit ovat tuoneet itselleni tosi paljon kaikkea positiivista tähän alkuraskauteen, haluan itsekin olla mukana kertomassa näistä ihmeellisistä ajoista. Vertaistuki välittyy ihmeen hyvin interwebissäkin! Ja voi pojat se tiedonjano on ensiodottajalla valtava, hyvässä ja pahassa...

Aloin tekemään ensiksi varovaisesti itselleni, nyt myös lukijoille, pientä raskausvlogia. Tästä jää varmasti kiva muisto itselle ja ainakin itse olen ahminut näitä varsinkin ulkomaisilta vloggaajilta. Suomeksi näitä ei ihan älyttömästi ole, joten kiva tuoda kotimaista tatsia raskausviikkoihmettelyihin!

Pidemmittä puheitta, tervetuloa seuraamaan (enemmän tai vähemmän tiheästi päivittyviä) raskausvlogeja ja blogisisältöjä. Ei täällä pelkkiin vauvahuuruihin upota, mutta luonnollisesti tämä aihe on nyt aika pinnalla kaiken muun elämän rinnalla. Työn, raskauden ja tulevaisuudessa vauvaelämän yhdistämisestä olisi kiva kirjoitella, rehellisesti. Uskoisin, että aihe kiinnostaa muitakin, kuin omaa firmaa pyörittäviä mamoja tai perheestä haaveilevia. 

Riemuitaanko btw tosta videon pysäytyskuvasta xD seuraava päivitys hyppääkin jo 11viikolle ja tuoreinta ajattelin kuvailla huomenna.

Onko siellä ketään toista tiinettä naarasta tai vauvahaaveilijaa? Minkälainen raskaussisältö kiinnostaa tällä hetkellä eniten? Olisi mahtava kuulla!! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!