22.4.2013

Tänäänkin päällä: raitaa


Rakastan tota H&M halppis raitapaitaa. Istuu kun unelma ja paljastaa hauskasti tatskat mikä on näköjään pukeutumisen tärkeimpiä periaatteita nykyään, heh. 
Huomaatteko tukan? Se on uus! Tykkään hurjasti tosta tosi luonnollisesta lopputuloksesta. Väri meni aika nappiin. Rapunzelilta tilasin taas. Mä täytän kesän lopussa 27, ja nyt alkaa tuntua naamassa. Sellainen tietty kimmoisuus...se on vähentynyt. Iho, se nyt on niitä elämän pienimpiä murheita <3 Mutta oli jännä huomata, että ajan hammas alkaa näkymään. Siispä ostin ensimmäisen oikean anti-age tuotteeni! Otin ylläolevan kuvan  samalla, kun hoidin ihoa mun yhdellä lempparituotteella, Freemansin Pineapple Enzyme -naamiolla. Se kosteuttaa ja kuorii entsymaattisesti. Aivan kertakaikkiaan loistava tukkoiselle ja esim. akneiholle. Ja maksaa hei ehkä viitisen euroa!! Mun purkkini on kestänyt ehkä vajaan vuoden verran, vaikka käytän sitä reippaasti joka kerta. Yhdessä vaiheessa käytin sitä monta kertaa viikossa. Ei ärsytä, kosteuttaa ja on aika luonnollista kamaa :) Tosta ylläolevasta kuvasta tuli mieleen, että mulla on ollut aika vaihteleva suhtautuminen meikkaukseen tänä vuonna. Ihan on-off. Välillä meen pitkiä aikoja täysin ilman meikkiä, välillä ei viitsi lähteä ulos himasta ilman kunnon pakkelia. Viime aikoina meikki on tuntunut aika välttämättömältä. Sen näkee naamasta kun lakkaa saamasta...unta. 


Anteeks epätarkka pikselimössökuva! Mä laitoin just ammattivalokuvaajaystävälle viestiä, että pliispliis joskus vaikka 15 minsan opastus mulle siitä, että miten saada parempia kuvia. Olishan noita neuvoja netit täynnä, mutta kun ois kivempi saada liveohjausta. 

Youth Coden ostin siksi, että luin joskus jostain meikkiblogista siitä, kuinka L´orealin ja kalliimman sisarbrändi Lancomen seerumit ovat melkein identtisiä ainesosiltaan, vaikka hintaa Lancomen vastaavalla onkin moninkertaisesti. Oleelliset ainesosat on kuulemma samat. Onko muut kokeilleet tätä tai käytättekö alle kolmikymppiset jo anti-age tuotteita? Mähän itse vannon kookosöljyn nimiin, mutta käytän myös mielelläni normikosmetiikkaa. Oon myös vasta nyt alkanut hiffaamaan kuinka kuiva mun ihoni on. Läträti läträti pitäisi sanoa rasvojen kanssa kaksi kertaa päivässä jos haluaisi pitää ihon vauvanpeppuna. 

Tulipas paljon tekstiä! Mä olen lueskellut koko päivän. Tänään ei onneksi ollut töitä tai muita velvollisuuksia, joten oon saanut nauttia tietynlaisesta häviävän pienestä vapaudentunteesta. Hirveästi tsemppiä ja iloa kaikkien arjen raskauttamien elämään! Taistellaan kimpassa. Ei ole pitkää aikaa lomaan. Tai ainakin siihen, että lämpö ja kaikenlainen kesäkiva tuo taas enemmän rentoutta. 

Mä aion relailla tällä viikolla näkemällä rakkaita, syömällä hyvin ja hengailemalla ulkona niin paljon kun mahdollista. 
Mitäs teitin viikkoon mahtuu?

5 kommenttia:

  1. Lellahdus teihin! T. Mulsberg

    VastaaPoista
  2. Ps munki täytyy ostaa eka ryppyrasva,27kääk! Justha me oltiin 17!! Ja niitä niken minttuja tossukoita kuolasin kans mitkä oli jossain kuvassa,ollu jo koko kevään ettinnässä hyvät.

    VastaaPoista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!