22.7.2013

minuutti minuutilta

8.05 - Herääminen työpuheluun. Ääni käheänä olen nippa nappa tietoinen siitä, kenen kanssa edes puhun. Pyydetään Tampereelle sijaistamaan kolmeksi päiväksi, mutta kieltäydyn kohteliaasti, vaikka setelituppo vilahteleekin mielikuvissain. Torkun puhelun jälkeen vielä 5min.

8.35-9.00 - Kiskaisen ensimmäiset lähellä olevat vaatteet päälle ja laitan aamupalat tulille. Pari paahtista ja mustaa Nespresso kahvia, koska mökillä ei juurikaan ole valinnanvaraa. Läppäri auki. Viime kesän MeNaiset aamiaisseurana.

9.00-10.30 - "ammattiblogin" kirjoittamista. Kirjoittaessa peloista tulee mietittyä monia, monia omia pelkoja, menneitä ja läsnäolevia. Kiitollisuus mielessä siitä, että ilo ja vapaus saa olla nykyään ne vahvemmat elementit omassa sisimmässä!

10.30 - Lisää kahvia ja nihkeilyä maidottomuuden suhteen. Harkintaa siitä, pitäisikö ajaa 10km lähimpään maitokauppaan. Laiskuus, bensan hinta ja järki voittaa. Konkistadori -blogin avaaminen ja muutaman vakkariblogin lukeminen. Työjuttujen tekemistä. Neuvottelua päivän aikatauluista maman kanssa. Tekstailua Toipilas-Murun kanssa. Kesäasunnolta meni yhtäkkiä sähköt! Onneksi jääkaapissa on vain valo.

11.30 - Puolikas annos proteiinipuddingia, päärynää ja pähkinöitä. Eli välipala. Mulla on meneillään joku ihme massakausi. Koko ajan nälkä, koko ajan jano! Harkinnassa oli ihan varsinaisen lounaan syöminen, mutta haaveilen Ikeamätöstä. Taas niitä työjuttuja.

12 - Naama kuntoon lähtöä silmälläpitäen. Vahva harkinta, että pitäisikö hoitaa työpapereita kuntoon, mutta tehtävän tylsyysaspekti saa mielen kääntymään välittömästi kivempiin hommiin. Tämä kostautuu vielä.

13-18 -Mama rautatieasemalta kyytiin, nopea palaveri seuraavista siirroista ja mamalta täydellinen ehdostus singahtaa sadepäivän kunniaksi Tapiolaan shoppailemaan. Sämpylät, kahvit ja salaatit Picnicissä, sitten muutamiin kauppoihin. Äiti löysi vaikka mitä, mä toimin caddyna. Oli hirmu kiva fiilistellä, tsekkailla meikkejä ja hajuvesiä kaikessa rauhassa ja ihailla koruja. Tämä on harvinaista herkkua! Fiilikset olisi voineet olla rennommatkin, kipeilevä jäbä yksin himassa painoi takaraivossa. Väitti pärjäävänsä, jatkoimme hajuvesien nuuhkintaa. Kämppikseltä viestiä, että haluanko, että se ripustaa mun pyykit. Hups, vuorokausi koneessa...

18-22 - Mama takaisin kesäasunnolle ja pieruna saharaan -vauhdilla 10km länteen. Mies onneks elossa, kissalla oli näköjään ollut ikävä eli hirveä tarve huseerata ja kertoa mulle viikostansa mau mau mau puuurrrrrr, purrrrr! Tyyppi rauhoittuu, karvainen ja tatuoitu miniperhe katsoo ranskalaista toimintatrilleriä. Kukaan ei hiffaa juonta.

22 - Tämän jutun viimeistelyä :) Ei ollut ihan tyypillinen päivä mun elämässäni mutta toisaalta taas joo. Aika aktiivista menoa, montaa eri juttua päivän aikana. Työpäivästä tuli aika lyhyt, mutta ihan sopivan aikaansaava. Ei niitä tunteja tarvitse niinkään aina laskea. Tärkeintä on tekeminen. Huomiselle jäi melko paljon hommaa, mutta aamulla ehtii. Paras työmoodi ja keskittyminen löytyy varhaisaamulta, kellonaika siinä 6.30-10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!