16.7.2013

pikapäivitys

...päädyin juoksemaan Tampereelle työkeikalle pariksi päiväksi, mutta tuli niin ikävä blogistaniaa, että väännetääns joku pikamoi tähän väliin :) elämä on ollut mm. allaolevia juttuja viime aikoina. Viikonloppu oli ihan huima ja elämä on mennyt muutenkin huikeaa tempoa. Lepäily landella on ollut ihan hyvä taktiikka. Nyt jaksaa taas. Elämässä on taas eläin!! Mä en ole kissaihmisiä sanan varsinaisessa merkityksessä (tai ehkä nyt olenkin...) mutta tämä eunukki on vienyt mun sydämen ihan totaalisesti. Jäbä on kuulemma aika tarkka ihmisten suhteen, joten Konkistadori on imarreltu. 


Veli osti pienen heräteostoksen. Elämän isoja unelmia!! Ensimmäistä kertaa kun näki Cameron Diazin tämän laitteen päällä tuli sellainen olo, että daaaamn, joku päivä vielä....ja yhtäkkiä meillä on oma! Voisko enää olla tyytyväisempää naista, kun pääsee vahvistamaan sikspäkkiä noin kivalla tavalla? SUP rocks.

Palataan asiaan, mä lähden leikkimään bisnesnaista. Kun on elänyt 1,5 kk joko bikineissä tai hippimekossa, iskee ihan totaali ihmetys, kun pitäisi vääntää aikuisvaatteet päälle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!