24.6.2015

Luxury cosmetics

Maanantaiaamuja, Internetkansa!

Maaseutu kutsui Konkistadoria jo lauantaina, ja täällä ollaan edelleen. Yrittäjyys, mikä ihana tekosyy jäädä järvenrannalle grillailemaan pitkäksi viikonlopuksi.  

Nyt puhutaan kuitenkin purkkikieltä. 
Kyllähän te tiedätte, että olen aika luonnollisia naisia mitä tulee meikkaamiseen ja itsensätuunaamiseen. Musta löytyy kuitenkin myös se eiranrouva puoli, joka rakastaa kaikkea hienoa ja kallista. Ja miksi ei rakastaisi, onhan kaikenmaailman vastakkainasetteluiden aika ohi itsessäni. Yksi lempiharrastuksistani lienee erityisen tyttömäinen - mä rakastan katsella Youtuben meikkivideoita ja erityisesti meikkivloggaajien kokoelmia. Härregyd. Ne pinot Naked -paletteja ja Toofaced -aurinkopuutereita. Kun olin nuorempi, ei ollut vloggaajia. Oli kuitenkin erinäisiä sivustoja, kuten Sephora, jossa surffailin onneissani. Ja äiti, joka toi MACia ja Benefitiä lentokentiltä. Olin jo aika varhain perillä eri kosmetiikkamerkeistä ja kiitos Youtuben, saan nykyään nopeasti uusimmat ja parhaimmat vinkit the halutuimmista purkeista. 

Koska oli perjantai ja aivot saivat jäädä vapaalle kaikista viimeaikojen aikuisjutuista ja jännistä uutisista, listasin tähän alle muutamia kosmehimotuksia - löytyykö muuten joukosta samanlaisia piilokosmetiikka-addikteja, joille purkit saattavat olla itseisarvo vaikkei naama olisikaan täynnä tuotteita? 

Alla kaikkien himotuksieni äiti ja tuote, josta tämäkin postaus sai alkunsa 
Hourglass merkin Ambient Lightning -paletti, joka on tarkoitettu kasvojen kevyeeseen muotoiluun ja korostamiseen. Eri sävyillä voi siis valaista ja tasoittaa ihon pintaa. Katsoin juuri tutorialin tästä ja holy cow, kyllähän tämä pitää saada itselle vaivaiseen 55€ hintaan! Hourglass on muutenkin ihana merkki. Onko tuttu muille?
Burberry Beautyn tuotteet kiinnostavat lähinnä kauniiden purnukoiden ja ylellisen tunnelman vuoksi. Värisävyt tuntuvat myös olevan aika pitkälle mietittyjä ja kyseinenl lipgloss balm vaikutti ihan hauskalta kesäsävyltä. Onko kukaan ehtinyt testailemaan Burberryn meikkejä?


Byredon hajuvedet ja tuoksukynttilät ovat sekä kauniita muotoilultaan että ihanan tuoksusia! Hinta on harvinaisen suolainen, mutta...
Allaolevan vaniljadödön bongasin ekaa kertaa lempparivloggaajani Essiebuttonin kautta. Kuten monen muunkin tuotteen, mm. oman nykyisen supersuosikkini Maybellinen Color Tattoo -luomivärin. Mun piti mennä Köpiksessä hakemaan omani kotiin Sephorasta, mutta hittovie ei löydetty kyseistä shoppia :( Ehkä jonkin sortin johdatus kuitenkin? Alllaoleva putsari on aika mielenkiintoinen tuttavuus. Kyseessä on syväpuhdistava balmi, jossa on mitä ties superlaavaa, lähdevettä ja antioksidanttia varmistamaan natisevan puhdas nassu. Joku vloggaaja tätäkin hehkutti! Viiitisenkymppiä ei välttämättä ole superpaha hinta tuotteesta, joka varmasti toimii oikein hyvin ja kuulemma kestää pitkään. Oli ihan hauska nähdä, että Net a Porter toimittaa tätäkin.


Ja sitten....itsehän en omista kuin yhden huultenrajaustuotteen, enkä koe sille arjessa mitään erityisfunktiota, puna / kiilto naamaan ja menoksi. Charlotte Tilburyn Pillow Talk kynästä on kuitenkin muodostunut jo jonkin sortin kulttituote, koska Kendall Jenner pusuttimet. Mä en ehkä  halua, omat ovat ihan ok, mutta haluaisin mielenkiinnosta kokeilla moista ihmekynää, sillä värilliset huulituotteet tuntuvat karkailevat herkästi. Onkohan tämä joku rakennejuttu?? YLBB (your lips but better) väri ja idea on kuitenkin hauska, joten voisi mennä kokeiluun joskus. 


//I must admit I love luxurious cosmetics with cool packaging and high price. Here are some cult favourites mainly from my beloved beauty vloggers / Youtubers to whom I go to whenever I wanna hear recommendations and catch up on some new products! Are there any of your favourites on this list? God I love this girly makeup world sometimes <3 //


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!