7.6.2015

Lumene Matt Control mattameikkivoideLupailin first impressions -videota Lumenen mattameikkivoiteesta, mutta valoitus oli niin hirveä, että eihän sitä voinut julkaista. Kuvamateriaalia tuli kuitenkin! Ohessa ikään kuin ennen ja jälkeen otokset, vaikka onhan noissa viikko väliä. Ilme ja habitus oli kuitenkin samantyylinen :) Oikeanpuoleinen on meikitön laavuilta eräjormailuretkeltä ja vasen taas heti kokeilun jälkeen. 

Väri oli sittenkin asteen liian tumma (tai ainakin punapohjainen) mulle, taitaa olla sävy 2 enemmän loppukesän väri. Jokatapauksessa, koostumus oli tosi hyvä ja peittokyky huippu. Miinusta tuli kuitenkin "mattamaisuudesta" - en tiedä laitoinko voidetta liikaa, mutta mattana meikki ei pysynyt kuin ehkä tunnin. Kiilsin itseasiassa tosi voimakkaasti illalla kotiin palatessa! Voi olla, että vika oli levittäjässä eikä Lumenessa. Pysyvyys oli hyvää luokkaa, mutta mattaisuudesta mun ihoni ei tälle pisteitä antanut. Tykkäsin kuitenkin pienestä hohdosta ja kuultavuudesta mikä tässä oli. Ei tullut tunkkaista Joe Blasco -vaikutelmaa, vaikka meikki oli peittokyvyltään tosi huippu. Voisin käyttää tätä nimenomaan iltamenoissa tai vaikka kuvauksissa, mutta ihan perusarjessa kevyempi koostumus tuntuu paremmalta. Suosittelen kuitenkin peittävän meikkivoiteen ystäville! Primerin kanssa :)

Ps. jos joku miettii, että onpa blurrattu kuva, niin onhan se. Blogger säätyy aina vähän erilailla kuin Picasa, mutta visuaalisuuden nimissä...annetaan mennä sormien läpi. 

// Testing Lumene´s new matt foundation. Good cover, nice feeling, but not as matt as the name suggests. But anyways, I would wear this in a photoshoot or when going out. Still I love Lumene and find the products REALLY good value considering the low prices. And it´s Finnish which is always nice. Not that many successful Finnish cosmetics brands out there // 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!