2.3.2014

puhdasta, valkoista, tilaa, korkeutta - ja muutama sisustusblogivinkki

Jos miettii tyylikästä, skandinaavista asumista, niin mieleen tulee varmasti aika monella nuo otsikon sanat. Mä huomaan tällä hetkellä katselevani muutaman ihailemani blogin kauniita koteja ja valoisia kuvia - ihan pikkuisen kateellisena. Mitä suurempi stressi ja sisäinen kaaos, sitä enemmän kaipaan vaaleaa ja harmonista kotia. Sellaista, jossa mikään ei ärsytä silmää ja aisteja, vaan joka zenmäisyydellään huokuu rauhaa. Tunnistaako kukaan muu interiööri-intoilija samaa? 

Talo täynnä ihmis- ja eläinpentuja ei tällä hetkellä salli moista, mutta uskoisin, että vielä jossain vaiheessa mä haluan palata takaisin tähän omaan totuttuun tyyliin. Ainakin sen oman työhuoneen osalta ;) valkoista, valkoista, valkoista ja muutama kiva tehosteväri. 


Tässä muutamia blogeja ja inspiskuvia (omasta pintskukansiosta klik-klik), joissa mielestäni on ihanan harmoninen, puhdas ja raikas tunnelma! Ei kuitenkaan vertailla, vaan joko nautitaan niistä omista valinnoista TAI rakennetaan itselle samanlainen ympäristö. Simple! Vinkkaathan kommenttiboksiin oman blogisi tai jonkun lempparisi, olisi kiva löytää lisää uusia tuttavuuksia!

Helt enkelt hos mig on kadehdittavilla kuvaustaidoilla varustetun ruotsalaisrouvan koti. Opiskelijat hei, kai te luette blogeja kielten kokeisiin kerratessa? Miksei blogeja ollut mun opiskeluaikoina! Tai olihan niitä, mutta ei vielä mun tiedossani, mä muutin asumaan Blogistaniaan onneksi vasta vuonna 2010. 

Magnoliablogg onkin mulle ihan tuore tuttavuus, mutta tykkään visuaalisesta ilmeestä tosi paljon! Tykkään sisustusblogeista, joissa pelkän oman kodin nurkkien kuvailemisen lisäksi kerrotaan hyviä vinkkejä esim. kirjoittajan omiin lemppariblogeihin, annetaan sisustusvinkkejä, näytetään omia moodboardeja. Magnolialla on muuten aivan ihana Pinterest -kokoelma, käykääpä stalkkaamassa! (Mulle on suuri plussa mikäli bloggaaja on itseni kaltainen Pinterestaddikti)

Monelle varmasti tuttu Lisbet E on niin harkitun kaunis ulkoasultaan, että pää hajoaa! Koti ja sen emäntä ovat kummatkin upeita, ei voi kuin ihailla. 

Tässä blogissa yksittäiset kauniit kuvat puhuvat enemmän, kun tuhat sanaa. Nerokas idis! Itse tuppaan suoltamaan juttua vähän turhankin paljon, mutta joo, tää onkin ennemmin tekstiblogi, varsinkin nykyään. Medina Lind on viimeinen vinkkini tutustumisen arvoisista blogeista!


Ja nyt hopihopi kommenttiboxiin linkkaamaan vaikka se oma blogi mun lukulistalle!

1 kommentti:

  1. Valkoinen ja yksinkertainen on jotenkin ihanan puhdistava "väri" sisustuksessa. On myös helpompi hengittää, mitä vähemmän on roinaa ympärillä :D

    Hei olipa muuten tosi kiva nähdä viime viikolla!

    VastaaPoista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!