17.3.2013

Poikaystävät ja ruutua kevääksi, kiitos


Kävin testailemassa lököfarkkuja yksi päivä. Melkein tein FB statuksen, että boyfriendeja metsästämässä, mutta lienee kaikki liian suuria. Jätin kuitenkin väliin ja harmittelin, että Mangon täydelliset yksilöt olivat liian isot mun minimuodoille. Plääh. Metsästys jatkukoon. Pakkohan noi on saada. Elin vuodet 2003-2005 mun Lee -boyfriendeissa vaikkei ne olleet edes muotia silloin. Oli vaan niin mukavat. Mä oon kuitenkin aika farkkutyttö. 

Toinen vaatehimotus yllätti mut takavasemmalta. Ohut ruutupaita!! Mielellään raikkaissa, punertavissa sävyissä. Nyt kun on taas kiharahtava blondi tukka, niin pystyy käyttämään jätkämäisempiä vaatteita vaikuttamatta välittömästi seksuaalivähemmistön edustajalta. Eikä sekään nyt niin vaarallista ole. 

ISKEEKÖ KUMPIKAAN, POIKKIKSET TAHI RUUDUT?

Jos joku törmää Mangolla tummansinisiin Boikkareihin kokoa 34, niin viittitkö varata nimellä Konkistadori ja ilmoittaa, että mistä voi käydä noutamassa ;)

Ainiin olihan mulla sovituskoppikuviakin! Kerrankin. 


^ edestä hyvät, takaa kaameet


^ edestähyvät, takaa kaameet


^ parhaat mut isohkot - mistä löytyis oikea koko?!?!

ainiin nettikauppa...

English: Love love love those baggy yet sexy loose fit jeans. Maybe not combined with a plaid shirt, ´cause that would be way too grunge for me. Found a perfect pair from Mango but the right size was sold out. Sad. 


2 kommenttia:

  1. Boikkikset tällekin rouvalle!!;) kiitos ! Vaan koskahan ehtis kaupoille? Ainiin, miehen työreissulle kuokkiessa ainakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, rouvuus ei onneksi estä tällä kertaa boyfriendien hankkimista. Hitto kun mukavuus on niin olennainen tekijä nykyään vaatevalinnoissa! Ei jaksa enää hillua missään kireissä jutuissa. Nytkin päällä maximekko.

      Poista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!