29.3.2013

siivousasu


Kävin ostamassa sen saman H&Mn ruutupaidan mikä on varmaan 80% tytöistä. Mut tää on vaan niin nätti. Hei pastellivärejä!!! Mulla. Mut jotenkin ne toimii. Kauluspaidoissa on vaan aina se ongelma, että ne on rinnan kohdalta piukkoja ja muualta turhan isoja. Monella muullakin on kuulemma sama ongelma. Slim-fit ruutupaita vois olla tilauksessa kesälle jahka sellainen löytyisi. Ostin samalla hauskan open back -raitapaidan (tatskantuuletuspaita), joka pääsi eilen ensimmäistä kertaa ulkoilutukseen, ensin Tehtaankadulle spontaaneihin lauluharkkoihin ja sitten Kalleen missä olikin paikalla vaan koko Helsinki :D Älkää kysykö. Menin joukon jatkeena, ei ollut oma idea. Ihan kivaa oli. 


Tietynasteinen stressi saa mut siivoamaan. Ostin keväisen tuoksuista tököttiä ja hinkkasin joka ikisen keittiönnurkan. Terapeuttista puuhaa. Kyllä kelpas sen jälkeen ihailla puhdasta keittiötä sen vartin verran jonka se pysyi siistinä. 


Pesukone on rikki mut en jaksa tehdä asialle mitään. 

Huomenna pikkaisen töitä ja sitten suuntaan Tampereelle piäsiäisen viettoon. Nyt lisää kahvia koneistoon. Riippumatta siitä kuinka myöhään on mennyt, herää Konkistadori 7-8 välillä. 


1 kommentti:

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!