6.2.2014

lastentarhan kuulumisia

Ihan ensimmäiseksi: <3

Toiseksi: ZzzzZZzzz...

Päivät on olleet melko hektisiä, pitkiä ja yöt huonostinukuttuja. Ei haittaa, alkuhetket uuden pennun kanssa on olleet aika supersuloisia. Toki myös intensiivisiä. Naku ja F on bondanneet kunnolla, ja jopa kissaan on otettu asiallista kontaktia. Jäbäparka vietti ekat pari päivää saunan puolella, mutta nyt tyyppi uskaltaa tulla jo olohuoneeseen hengailemaan. Kun F otti liian innokasta kontaktia kissaa, hyppäs Naku muristen väliin. Ihan kun kertoakseen, että hei, tää on meidän, älä ole mulkku! Paljon parempi, kun koira opettaa toisen talon tavoille, heh. Pakko sanoa, että jännitti hieman jättää noita pitkäksi päiväksi yksin. Töissä oli aika tiukkaa asiaa, mutta mieli vaelsi koko ajan himaan koirien luo. Mies haki mut töistä, ja kotiin päästyä koko jengi tuli meitä rennosti ja iloisesti ovelle vastaan. Siitäkin huolimatta, että oltiin alunperin suljettu koirat olkkariin ;) kiva, toi jätti osaa avata ovia. 


Noi silmät!! :´) 

Tyyppi rakastaa lunta. Jopa alati hytisevä Naku on alkanut innostumaan ulkona olosta kiitos tän koti-Jetin. Ei voi olla pekkaa pahempi, ulkona leikitään tassut kirkkaanpunasina. Pakko sanoa, että niin kivaa kun toi lumi onkin, mä odotan kevättä jo ihan innoissani. Kuljin tänään perinteisesti Bulevardia pitkin töistä kotiin lähtiessä, ja oli muuten niin keväinen fiilis! Huomasiko kukaan keskustalainen samaa?? UIH! Ballerinakelit...no okei, sitä en odota, että jokaIKINEN blogitar hehkuttaa ballerinakelejä. U know what I´m talkin´ about.

Musta tuntuu, että tän hetkiset ajatukset kulkee silkoissa vauvahuuruissa, heh. Mutta olihan mulla ihan asiaakin! Viikonloppuna me lähdetään landelle, ja ajattelin kirjoitella sieltä kivan yhteistyöpostauksen aiheesta työvaatetus. Moni parikymppinen tuskailee sitä, että mitä laittaa päälle officelle...no, jotain ajatuksia siitä tulossa! :)

2 kommenttia:

  1. Heh, vauvahuurut on jokseenkin tuttuja ;) myös koiravauvojen osalta kun niitäkin on nyt tullut / tulossa lähipiiriin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo uskon, heh :D joku siinä vaan on, että aivot pehmenee koko perheeltä ;)

      Poista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!