30.1.2013

toivomuslista keväälle


Mä haluaisin panostaa tänä keväänä muutamaan vaatehankintaan. Tuolla muodin seassa työskennellessä mun on ihan turha ostaa käyttövaatteita, koska käytän sekä töissä että vapaalla meidän omia. Kengät, laukut ja takit saavat siis olla tämän kevään projekteja. 

Sekä mun musta trenssi että nahkatakki veteli viimeisiään jo viime vuonna. Näistä kahdesta nahkis on ehdottomasti tärkeämpi, ja oonkin yrittänyt jo pikkuhiljaa metsästää sopivaa yksilöä. Käytän sitä uskollisesti aina säiden salliessa ja vähän niiden ulkopuolellakin, joten sellaisen todella tarvitsen. Merkillä ei ole väliä, kunhan on riittävän klassinen ja hyvinistuva. 

Rebecca Minkoffin solkilaukku oli rakkautta ensisilmäyksellä! Jos olisin järkevä, niin hankkisin mustan tai konjakkisen/vaalean yksilön, mutta ne ihanat karkkiväritkin kiehtoo kovasti! Hintaahan tuolla ei ole mitenkään liian huimasti (onneksi!!!), mutta ehkä mä silti vetäisin klassisella linjalla. 

Ballerinat....!
Ne jalassa mennään lumien sulamisesta seuraavien satamiseen, joten voisin niihinkin panostaa. 
Kuvassa on Lanvinin ja Burchin suloiset yksilöt ja kummatkin voisin periaatteessa kotiuttaa saman tien. Burcheissa mua hämää aina se niiden yleisyys. Ne ovat varmasti ihanat jalkaan etc etc, mutta meitsi haluaisi mieluummin jotain yksilöllisempää. Marc Jacobsin hiirinaamat olis aika hauskat myös. 
Tähän mennessä olen käyttänyt aika uskollisesti Redfooteja. Niiden kokoluokitus menee kuitenkin vähän huonosti mun kannalta - M on vähän nafti ja L taas liian iso. 

Eli eli, rahatilanteen sallimissa rajoissa mennään tämän ostoslistan kanssa :)
Myönnetään, että uutta laukkua en missään nimessä tarvitse. Se olis vaan puhtaasti KIVA. 

Kellon ajattelin hankkia lentokentältä....oooooh, matka on jo ensi viikolla!!!!!!!!!2 kommenttia:

 1. Outnetissa on Burchiltakin jotain erikoisempia malleja aina välillä. Käyn niitä sieltä kuolaamasta ja yritän jttää ostamatta! Yhdet Burchit ja yhdet Korsit tuli kuitenkin kotiutettua viime syksynä :/ :D ja ne Korsit tuli Thaimaassa jo sisäänajettuakin, hyvät oli!

  Miellyn hankintoihin. Mulle toi trenssi ois tarpeen, ja musta laukku ois ihan ehdoton ostos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Outnetissa mäkin baltsuja kuolaan. Ja Shopbopissa. Toisaalta on siistiä, että on just muutama nappiostos, vuosien iloksi, kun sitä samaista ainaista henkkamaukkapaskaa joka viikko!

   Poista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!