21.10.2013

maanantaimania

Onkohan kellään muulla kokemusta ilmiöstä, josta mä kärsin viikottain. Maanantaimaniasta. Hieno, hieno termi. Maanantai on mulle se päivä, kun tyypillisesti väsytän itseni tekemällä KAIKKI rästihommat ja tän-haluan-saada-pois-jaloista -hommat. 

Kahteentoista mennessä olin onnistunut soittamaan vakuutusyhtiöön, koodaamaan nettisivuja, siirtelemään domaineja, kirjoitettua työmaileja, luettua blogeja, syömään muutamaan otteeseen, koska outo nälkäilmiö nimeltä kaloritjäimetsään vaivaa alati. 

Ja jos nyt oikein tunnustuspäälle rupean, niin lopetin eilen töiden tekemisen öbaut kahdentoista kieppeillä. Rupesin kehittämään uutta nettisivustoa ja yllättäen siinä meni tunti jos toinenkin. Tämän jälkeen hengailtiin siipan kanssa vielä pari tuntia, öhöm. Koira herätti kuudelta ja herätyskello puoli kasi. Kauppareissulla meni kaksi tuntia ja koiran toppahaalarin sai edullisesti, vain kolmellakympillä (koirien vaatteet on ihan törkeän hintaisia, ei mitään järkeä!). Siinä lukuja tältä päivältä.

Ollaan yritetty soittaa ristiin rastiin välittäjän, siipan ja itseni kesken. Kuumottavaa. Me kumpikin ihan tosissamme haluttaisiin se kämppä. Yhteenkään niin hyvään ja mielenkiintoiseen kokonaisuuteen en oo törmännyt sittemmin, vaikka lähiseutujen myynnissä olevia taloja on tullut käytyä läpi varmaan moooonia kymmeniä. 

Mieli on hassu eläin, se alkaa heti haaveilemaan ja rakentelemaan haavekuvia haavepaikkaan. Haavekuvien intensiteettiin vaikuttaa toki myös se fakta, että uusi kämppä tarkoittaisi myös lisää eläimiä! Oih! Kauhean hiljaistahan meillä täällä on. Hyvä kuitenkin elää tässä ja nyt. Keittää esimerkiksi teetä. Adios :)

Pari söpöä Pinterestkuvaa loppuun.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!