28.11.2012

Hakusäätöä tunnelmavalaistuksessa


Muistin, että mulla oli käyttämättä yksi etäpäivä töistä - wuhuu! - pikareissu Helsinkiin kunnes palaan taas loppuviikoksi Tampereen maisemiin hoitamaan koulutukseni loppuun. Aika on mennyt aika näppärästi opiskelemaan haun parissa sekä säätäen...no vähän kaikkea. En esimerkiksi tajunnut, että pakollisen englanninkielentestin kanssa on aikamoinen säätäminen, eikä testipäiviäkään ole joka viikko. Onneksi mä olen ihan hyvissä ajoin liikkeellä. Todellisuus alkaa kuitenkin näyttämään kasvojaan. Tänä aamuna mietin, että onko se kaikki tän arvoista? Kyllä se varmaan on. Moni muukin on selvinnyt hakuprosessista, päässyt sisään ja jopa valmistunut! Seuraavaksi mun pitäisi saada suosituskirjeet yliopistolta, selvittää muutama muukin yliopisto jonne hakisin (varmuuden vuoksi) sekä alkaa pikkuhiljaa luonnostelemaan hakukirjettä. Tulee mieleen Gilmore Girls sarja ja se, kun Rory haki Harwardiin :D 
Pakko myöntää, että mun all time fantasy on ollut opiskella joko Yalessa tai Columbian yliopistossa. Fakta on vaan se, että Ivy League lukukausimaksut on vähän turhan kovia eikä Jenkeistä noin vaan tulla Suomeen piiipahtamaan. Jälkimmäinen syy vielä merkittävämpi. Ainiin ja sitten se pieni fakta, että ei niihinkään ihan vain sisään kävellä. 

Mä siis haen kliinisen psykan tai neuropsykan maisteriohjelmiin. Ei sekään varmaan mikään salaisuus ole. Päinvastoin, hyvä vaan, jos jollakulla toisella on sama prosessi mielessä - pistä ihmeessä mailia tai kommenttia, niin saat varmasti henkistä tukea täältä!!

Tällä hetkellä istun olkkarin lattialla miesten kollegehousut päällä, tukka pystyssä, mutta taidan siirtyä seuraavaksi jonnekin kahvilaan viimeistelemään oppimistehtävää ja päivystämään puhelimen ääressä.

Kattokaas mitä P oli virittänyt mulle/meille keittiöön yllätykseksi. Tunnelmavalot! Ihana tyyppi. Sydän. Parisuhde on ihan mielekäs keksintö silloin, kun jotain tällaista tapahtuu.


Nyt tekee törkeästi mieli Fazer kahvilan gluteenitonta korvapuustia!
Mitäs sinne? :) 


3 kommenttia:

 1. Korvapuustit <3

  Tsemppiä täältä ja tottakai on sen arvoista! Vaikka et pääsisikään niin eipähän tartte miettiä niitä "What if..." Ajatuksia!

  VastaaPoista
 2. Mikä testi sun pitää tehdä? M tein IELTSin, ja se meni tosi hyvin, vaikka aluksi stressasinkin sitä paljon: sain yhteispisteiksi 8,5/9. Mutta mulle suurin ongelma oli kirjoittaminen ja siinä se, että aika loppui kesken ennen kuin sain esseeni valmiiksi, mikä on tyhmä tapa menettää pisteitä. Aikarajojen kanssa kannattaa siis ainakin olla tarkka, veikkaan, että monelle hyvin englantia osaavalle ne on just se hankalin juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se, tai sitten se TOEFL vai mikä se on. Mä oon kyllä kuullut, että jengi on saanut siinä hyviä pisteitä! Mutta hyvä vinkki toi aikarajajuttu...vaikka, nojoo, mä olin aina koulussa se, joka lähti ekana tenteistä ja kokeista veks ;) eikä suinkaan huiman osaamisen takia, oon vaan aika kärsimätön tapaus

   Poista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!