18.11.2012

rintaliivipaasaus

Varoitus: sisältää intiimejä paljastuksia.

Kävin eilen tekemässä sen, mitä olen pitkään harkinnut ja yhtä kauan pelännyt - oikean kuppikoon määrittäminen asiantuntevassa alusvaatemyymälässä. Oma rintsikkavarastoni alkoi hupenemaan ja ajattelin perus Hennesin sijasta käydä oikeassa myymälässä, jossa myyjillä roikkuisi kaulassa mittanauhat ja minä voisin harjoittaa malliajoilta tuttua seison-puolialasti-vieraan-ihmisen-mitattavana -leikkiä. Alusvaatefanina mä rakastan oleskella esimerkiksi Stockan alusvaateosastolla. Nehän on kuin karkkikauppoja! Tiedän jo tällä melko kattavalla parisuhdekokemuksella, että vaivaantuneisuuden huippu on mies, joka pyörii ahdistuneena pitsihyllyjen välissä ja häviää kuin pieru Saharaan heti kun saa luvan. Ihme defenssireaktio, luulisi niiden olevan positiivisella tavalla stimuloivia ympäristöjä? Eivät ole. Tälläkin kertaa jäin yksin Change liikkeeseen sovittelemaan ja hyvä että jäin - tähän saakka käyttämäni koot on olleet enemmän tai vähemmän vääriä. 

Moooonien muiden tapaan olen käyttänyt tähän saakka liian suurta ympärysmittaa, joka on varsinaista kuppikokoa tärkeämpi tekijä rintojen kannattelemisen näkökulmasta. Ihan loogista ja tämän olen tiennytkin, siksi olen useimmiten käyttänyt ympärysmittaa 70 ja asettanut hakaset uloimpaan mahdolliseen kohtaan. 

oumaigaaash

Myyjä vilkaisi minua kerran, ja ilmoitti ennen mittaamista kookseni 60-65. Mitä????!!!!!! Ja kuppikooksi arvioitiin sellaiset sfäärit, jotka nykyään todella pienirintaiseksi itseään kokevalle aiheuttivat hörähdysreaktion.  Kuulemma C tai D, mallista riippuen. 

Herranen aika. 

Ja sitten....hymy.  

En näköjään olekaan boobsiton, koska sovituskopissa jokainen päälle sujahtanut BH oli kuin unelma. 

Naiset, menkää PLIIS oikeaan alusvaateliikkeeseen ja määrittäkää oikea kokonne!!!!!!!! Ero on huima. 

kuvat: Pinterest
4 kommenttia:

  1. Toi miesten suhtautuminen naisten alusvaatteisiin on ihan uskomatonta! Vähän aikaa sitten yritin opastaa omaa ukkelia alusvaatteiden ostossa (siltä varalta, että hän haluaa joskus ehkä ostaa sellaisia lahjaksi minulle...) ja tyyppi suurin piirtein tunki sormet korviin, ettei halua kuulla mitään niihin liittyvää. Luulisi olevan edes vähän utelias, mutta ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan joku tutkinut tätä ilmiötä?! Sen verran outoa ;) toivotaan, että sun mies kuitenkin kuunteli sen verran, että mahdollisista paketeista ei paljastu jotain ihan randomia :)

      Poista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!