25.11.2012

harmaa ilma, värikäs ruoka


Nyt on vähä väsynyt olo, mutta pikäpäivitys viikonlopulta tässä, olkaa hyvät. 

P sai kyydin junalle ja mä menin treenailemaan hetkeksi salille. TRX remmit on älyttömäm hyvä väline, kun haluaa tehdä nopeahkon mutta rankan, koko kehoa rasittavan treenin. Nyt katson telkkarista miten Jamie Oliver tekee filotaikinanyyttejä. Oooooooooo....Teen kohta ristiretkien hengessä hyytävän ja määrätietoisen hyökkäyksen pakastimelle. Vaniljajäätelöä ja...ehkä vähän suklaata.

Kamera ei heilunut viikonloppuna mukana, mutta eipä me juuri mitään tehtykään. Oli hauska kierrellä autolla ympäriinsä, esitellä aikaisempia asuntoja, koulut, kaikki oleelliset mestat. 

Pispala!


Viikonlopun safkailut on olleet enemmän ja vähemmän ala-arvoisia (esim. tänään aamupalaksi kasvispurilainen, muutama kahvi, lounaaksi vegetacoja...)
Tällainen näky odotti viime viikolla mua keittiön pöydällä. Faija oli ajatellut, että työn raskauttama ja omasta kodistaan kuukaudeksi poisjoutunut kuopus tarvitsee vihanneksia, hedelmiä, nachoja ja tummaasuklaata. Näin on!! Nachopussi avautui ensimmäisenä. Mun ainoa ruokapaheeni.....

Daddy <3 


Koitetaans palata huomenna asiaan asukuvien kera!


2 kommenttia:

  1. Nachot!!! Myös paheeni! Vaikka kierrän yleensä kaukaa kaiken suolaisen ruoan kuten pizzat ja burgerit. Mutta muchos nachos, Oi kyllä kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä on jotain vahvasti koukuttavaa. Perussipsit ei aiheuta samaa ilmiötä!

      Poista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!