11.9.2013

"and if somebody´s going to make it, that somebody oughta be you"


Uih! Terveisiä Kortisolilaaksosta. Se on kummallinen epeli, kun sille voi teknisesti sanoa, että häivy, älä vaikuta, mutta kuunteleeko se aina? Ei täällä ainakaan! Elämän ironiaan kuuluu juuri se, että kirjoittaa eräälle yhdistykselle rentoutus- ja hyvänolonillan synopsista ja haaveilee itse punaviinistä tahi muusta turruttavasta. Mutta antaa tuntua. Elämä saa olla sykliä. Mäkin olen saanut niin paljon hyvää viime aikoina, että luulis sen avulla kestävän vähän rankemmankin vaiheen :)


Pidin eilen puoliväkisin sellaisen puolivapaapäivän. Osittain siksi, että olin jostain syystä todella pahoinvointinen edellisyönä. Piti vähän toivuskella siitäkin. Pari mailijuttua hoidin, mutta muuten siivosin, katsoin telkkaa, chillailin ja tein blogijuttuja. Illalla kävin salilla ja pyörähtämässä kaupungissa, piti hakea posteja kämpiltä. Seuraava vapaapäivä näyttäisi olevan edessä vasta ehkä viikon päästä, mutta enköhän mä viikonloppuna ehdi ottamaan rennosti. Seuraavaan kahdeksaan päivään kuuluu taas vähintään kolmea eri työtä tän normimeiningin lisäksi. Eikun neljää. Viittä :D Saakeli, oon ihan työnarkki. Pitää siis säästellä akkuja. Väsymyksen ennaltaehkäiseminen - urbaani legenda vai oikeasti mahdollista??!joskus pitää vaan tuijottaa tulta

oma korttelikin näkyy siellä, tuitui

Arvostan blogeja, joissa ei pestä minkäänlaista likapyykkiä. On ihan hyvä homma, että se oma blogi toimii pelkästään kivojen asioiden alustana. Mulle tämä päiväkirjamaisuus toimii kuitenkin yllättävän hyvänä terapiana. Syksy taitaa olla monella vähän vaikeampaa aikaa? Mulla se on aina ollut, mutta tähänkään totuttuun malliin en halua jäädä kiinni. Tiedättekö, sellainen ai nyt vaihtu syyskuuks, aletaanpa masistelemaan, kun toi auringonvalokin alkaa vähenemään, aijaijai, ja hirveet d-vitamiinivierarit alkaa. Nope, ei jaksa lähteä siihen, vaikka houkutus olisi. Ihan liikaa kaikkea kivaa. Mutta toisaalta, nyt saisi myös rauhoittua. Tuijotella kynttilää ja laulaa illat pitkät, jos siltä tuntuu. Vähentää kierroksia sen luonnon oman syklin rytmissä. 

Stressinhoitovinkkejä, anyone? :) Jos mä jotain (viinin lisäksi) kaipaisin, niin kampaajalle, kasvohoitoon ja hierontaan <3 oih miks oi miks se maksaa suomessa niin kamalasti?
2 kommenttia:

  1. Mä tarvisin noiden lisäks vielä kylpylää ja jalkahoitoo :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai nou, tänne myös <3 koskahan me saadaan toteutettua se meidän tallinnareissu? Jahka lapset on työelämässä?

      Poista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!