4.9.2013

makeannälkä?

No siihenpä makoisa vinkki joka toimii allekirjoittaneelle aina

Pari taatelia ja teelusikallinen makeuttamatonta pähkinävoita (manteli-tai cashewvoit vielä parempia ravintoarvoiltaan kuin maapähkinävoi). Vie myös tehokkaasti akuutin näläntunteen pois!


Jos oikein haluaa viherhifistellä, niin korvaa taatelin sellerillä ;) yrh, mä en. Halajan makiaa. 

3 kommenttia:

 1. Joo, ne vinkit missä sanotaan tyyliin "tekeekö mielesi makiaa? Selätä himotus sellerillä!" saa aikaan lähinnä akuutin tarpeen lyödä.. Kuuluuko taateli ja pähkinälaard' yhdistää? Mul ei kyllä toimi mikään terveellinen.. pitää olla jäätelöä. Se voi olla soijajädeä eikä sitä tarvi olla paljon (enää nykyään, kiitos wanhuus), mutta mikään silkka kasvikunnan tuote ei toimi. Tää kyllä vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta, jos himo ei oo kovin paha! Tosin jos se ois turhan hyvää niin tosta tulis äkkiä aikamoinen kaloripommi sellasella vielä-yksi tyylillä, uusissa mauissa on vaikeampaa pidättäytyä vähään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pähkinälaard, repeilen. Kun tekee mieli makeaa, niin sen asian pitää olla makeaa, totta! Mulla suklaahimotukseen ei auta muu kuin suklaa. Minihimotukseen ehkäpä taatel´, tahi suureen epätoivoon. Kaloreita näistä kyllä löytyy, mutta niitäkin tärkeämpää on joskus se luonnonmukaisuus...siis mun vilosoohviassa...karkki on joskus tosi hyvää, mut sitä syödessä tuntuu aina vähän pahalta. Kamoon, pelkkää sikuria ja väriaineita?? Siihen nähden jätskikin on tyystin terveysruoka!

   Poista
 2. Mun taas kaiketi pitäis vähän ajatella niitä kaloreita.. t.ensisijaisesti luonnontuotteilla itsensä diabeetikoksi lihottanut :P Onneks karssulle (ah mikä sana) on käyny vuosien myötä inflaatio.. kylässä niitä tulee popsittua sumeilemati, mut varsinaisesti ei kuuna tee mieli. Suklaatia ei lasketa, eikä turkish delightseja joita onneksi ostan en ikinä, mutta jotka koko muun maailman vastaväitteistä huolimatta on hyvii..eikä tietenkään jäätelöä.

  VastaaPoista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!