12.12.2012

Spa-iltapäivä

Vietin aika, pelkästään positiivisella tavalla sellaista, erilaista työviikon aloitusta viime maanantaina. Sain mun  poikabestikseltä valmistujaislahjaksi tunnin rentoutuskellunnassa. Eli mitä? No sellaisessa avaruuskohdulta näyttävässä kannellisessa jättiammeessa, jossa kellutaan alasti suolavedessä, ärsykkeiltä turvassa, aivan kuin autuaina hetkinä ennen syntymää. Ihan mahtavaa ja onnenkyynel, ajatteli tämä ihmis-saukko. Ei voinut kirjoittaa yhteen tota sanaa. Minä kävin syömässä töiden jälkeen Hanko sushissa hemmottelulounaat ja painuin läpi tyrskyn Korsoon, jossa Katin Kauneuskulma sijaitsee. Ja sanottakoon tässä vaiheessa, että kyseinen paikka ei sponssaa tätä mainosta, vaan teen tämän silkasta rakkaudesta.

tofumakeja mmmmh

Ennen hoitoa suositeltiin himmailemaan hetken, joten istuskelin parikymmentä minuuttia respassa lueskelemassa Elleä ja nesteyttämässä kehoani ennen osmoosikoetusta.

Sitten pääsin suihkun kautta tonne mun spacebubbleen :) ihan hämmentävä kokemus ryömiä munasiltaan tollaseen....avaruusmunaan. Öh. 


"Rentoutuskellunta on oikotie syvään rentoutumiseen ja meditaatioon. Kelluminen painottomassa tilassa ja aivojen lepo eri vaikutteilta – kuten ääni, valo, paine ja jännitteet – vapauttaa kehossa aineita, jotka vähentävät stressiä ja kipua. Tässä rentoutuneessa tilassa aivoilla on mahdollisuus keskittyä helpottamaan ja nopeuttamaan kehon itsehoitoa."


Minkälainen tämä kokemus sitten oli? 
Rentouttava. 

Mä nukahdin todella syvään uneen heti sen jälkeen, kun lihasjännitykset alkoi antamaan periksi. Mun ei juurikaan tarvinnut totutella tuohon tilaan, koska olen aika hyvä saamaan itseni rentoutumaan tietoisesti (oon opiskellut ja harjoittanut erilaisia rentoutusmetodeja jo muutaman vuoden ajan), mutta meni ehkä kymmenisen minuuttia ennen kuin uskalsi antaa suolaveden kannatella kehoa ihan täysin. Vaikka vesi ei olisi sun elementti, ei hätää, kelluminen on todella helppoa ja vettä ei ole muutenkaan paljoa tankissa. Tankkiin voi saada halutessaan rentouttavaa musiikkia ja sinne voi jättää pienen valonkin päälle, jos ahtaanpaikankammo vaivaa.  Suosittelen kyllä lämpimästi. On aika veikeä kokemus, ja itse ainakin lähdin pois todella hyvillä ja eteerisillä fiiliksillä. Muista kuitenkin juoda riittävästi vettä ennen ja jälkeen, muuten on vaarana kuivua. 

Paikka oli hurjan viihtyisä ja siisti, isot, kauniisti sisustetut tilat ja kiva henkilökunta. Tuolla mestassa on siis VAIKKA mitä hoitoja, perinteisistä kauneushoidoista rentoutushoitoihin. Alla meitsi ottamassa hölmönnäköisenä kuvaa tosi ihanasta kylpyhuoneesta :)


Edelleen: suosittelen, koko paikkaa. Kellunnalle tulee hintaa n 60e.
Kiinnostaisiko kokeilla moista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!