29.12.2012

Väritrendit 2013

Heippa. 

Tein aiemmin minikatsauksen ensi kevään trendeihin, mutta palataanpa tarkemmin väreihin. Tyylillisesti mä murisin ensi kevättä, ei iske yhtään ready-to-wear mallistojen näkökulmasta, mutta H&M:n uusinta kuvastoa lueskellessa mä kyllä lämpenin muutamaan trendiinkin. Klassiset raitamekot ja seilorimuoti tulee TIETENKIN taas ajankohtaiseksi, sehän ei hitto lähde enää mihinkään. En valita, koska tykkään tyylistä itse.  Oikeastaan voisi kuitenkin todeta, että trendienseuraajien ei tarvitse lähteä merta edemmäksi kalaan vaatekaappia uudistaessa - nahka kaikissa muodoissaan, eläinprintit, psykedeleliset kukkakuosit ja ohuet neuleet jatkavat yhä voittokulkuaan.  

Mutta nyt niihin väreihin!
Pantonen mukaan allaolevat jäätelövärit ovat tämän kevään juttu. Aika kivoja ellen sanoisi. Eniten muhun vetoaa toi pellavanvaalea (ahhhh....), nektariininoranssi, sekä siniset. En kyllä tiedä sopiiko nämä kesäsävyt mun kastanjahtavan tukanvärin kanssa yhtään yhteen, mutta ei se ole kaikki kaikessa. Kylmäsävyisille blondeille taitaa sopia parhaiten tämän kevään värikartta.
Mikä trendiväreistä iskee? 

8 kommenttia:

 1. Ah.. yksi syy siihen miksi en oo koskaan seurannut trendejä on just värit.. kun tietyt värit sattuu kevään tuuliin niin muuta ei sitten ookkaan ja jos ne on värit, jotka saa sun ihon näyttämään harmaalta ja väsyneeltä niin eihän siinä sitte. Aika usein trendivärit saa, koska kylmät/vahvat/pastellit värit on paljon useammin trendivärejä kuin murretut ja lämpimät, hyvä niille joiden iho kiittää :P Silkkoina väreinä tykkään kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta. Mulle sopii tällä hetkellä parhaiten kaikki syksyiset sävyt ja periaatteessa en oo koskaan tykännyt pastelleista vaatteissa. Eiköhän ihminen näytä parhaalta silloin, kun pukeutuu oman vartalomallin ja luontaisten väriensä mukaan. Jätetään lohenväri Napille :)

   Poista
  2. Ainiin, uudenvuoden moi! Paardille myös. Sillä on varmaan ollu ikävä mua?

   Poista
  3. pjoo :) sä et saa käyttää ens keväänä mitään muuta kuin harmaata ja lohenpunaista.

   Poista
 2. Täällä myös yksi syksynvärinen, jolle nää trendit ei taaskaan yhtään sovi ... Mut ei semt, mä muutenkaan mikään truu fashionista ole ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo onneks kukaan ei aseella uhaten pakota käyttämään vaaleankeltaista :p mut se on kyllä heavenly ruskeaa ihoa vasten....

   Poista
 3. Tosi! Paardi kiittää :D Vastaamme toivotukseen vastatoivotuksella!

  VastaaPoista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!