27.2.2013

Maalinkuivumisen tuijottelua


Nonii alkais oleen tänään paketissa tämä minun remontti vol 23. 
Luonnollisesti seuraava askel prosessissa on sisustusinnon aktivoituminen ja kyltymätön halu tuijotella inspiroivia Pinterestkuvia. Aikuisjuttujen sijaan. Aikuisjuttuihin kuuluu nimittäin seuraavat asiat: 

LASKUJEN MAKSAMINEN
ESSEEN KIRJOITTAMINEN
LUKEMINEN
POSTISSA KÄYMINEN
MUU VAPAAVALINTAINEN VAKAVAHENKINEN TOIMINTA

Hieman myös väsyttään, koska inspiroiduin luomaan musiikkia kello puoli kahteen yöllä. 

Mitä tulee remonttiin ja sisustusintoiluun, ajattelin laittaa ton makkarin ilmeen pikkuisen uusiksi. Tehdä siitä pesämäisemmän ja kotoisemman. Mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että työhuonekin pitäisi sitten laittaa uusiksi. Mutta kai sen kerkiää myöhemminkin. <-- Klassinen virheajattelu
Tänään olisi tarkoituksena haudata nenä kirjoihin, viettää vapaapäivää treenailusta, käväistä butiikissa tekemässä rahaa ja hyvällä säkällä ehtiä jopa pyörähtämään komiikkaklubilla. Mielenkiintoista tää elämän kulku: vielä 5v sitten suomistandup aiheutti terminä mulle myötähäpeää, ja yhtäkkiä mä löydän itseni sen ytimestä, kun viimeiset pari vuotta useampikin rakas ystävä on posahtanut mun elämään juurikin sieltä kentältä. Romantillisessa mielessä en välttämättä noita koomikkoja suosittele. Ellei ole masokisti ja mielly siihen, että suattaapi päätyä vitsinaiheeksi tahi muun julkisen läpänheiton teemaksi. Lupaa ei todellakaan kysytä, valittaa ei kannata enää jälkikäteen. Rivien välistä voi lukea onko Konkistadorilla henk.koht. kokemusta puhumastaan aiheesta. 

4 kommenttia:

 1. :D toi viimeinen! Eikä tartte lukea edes välistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Small price to pay siitä, että on päässyt itsekin leikkimään käsikirjoittajaa = ikuinen salaunelma

   Poista
 2. It's Teho-Moppi!
  t.UL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. silloin saadaan aikaiseksi kun on pakko, ennakoiminen on taviksille

   Poista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!