18.2.2013

musta tulee prinsessa!
Joo menin kuulkaa tilaamaan vaaleahkot teippipidennykset ni must tulee aiettä niin nätti ens viikonloppuna!!
Tai sitten ei. Voi olla ihan epic fail. Feiliä on kuitenkin tää mun nykyinen tukka joka muistuttaa enemmän Pirjo-tätiä kuin 26-vuotiasta sorjavartista cityneitoa. Kyllä mä oon ansainnut seksijumalatartukan. Oon.

Mielikuvissani näytän jo tuolta yläkuvan mallilta. 

Ainoa huoli on tää oman tukan eeppinen tuuheus. Tuleeko yksi paketti riittämään, vai pitääkö mun maksaa itseni kipeäksi ja toistella loppukevät tattaripuuron äärellä, että "tukka hyvin, kaikki hyvin"?

Hankkia toinen työ?

Hyväksyä, että en näytä Shakiralle?

Masentua ja muuttaa Vantaalle?


EDIT: en todellakaan ehtinyt kampaajalle :D plus aloin muutenkin epäröimään. Joo. Hiukset saapui, ne on aika ihanan väriset, mutta massaa on liian vähän koko päätä ja mun paksua tukkaani ajatellen. Pitäisi siis tilata lisää jotakin kautta mikä taas nostaisi kokonaishintaa aika roimasti :/ en oo ihan varma haluanko laittaa satoja euroja tukkaan. Nyt on kriisi. Jotain pitäisi tehdä, mutta mitä? Oikeasti mulla on vakavempaakin mietittävää kuin kuontalo, mutta pinnalliset asiat tasapainottaa sopivasti näiden isojen aikuispäätösten miettimisiä. Bloggaaminen <3 Ehkä mä vaan palaan blondiksi. 


3 kommenttia:

 1. LLLLLLLLLLLLLL*

  aahhahahahahah111

  tohon alkuun näpsältä terkut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Näbsälölle terkuista. Oon jo malttamaton. Mut tää on taas tää klassinen hiusdefenssi joka iskee päälle jossain elämän minikriisissä

   Poista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!