23.2.2013

"normaalisti mä en kyllä..."

1. Normaalisti mä en kyllä kiroile töissä niin paljon kuin eilen. Eikä siis mitään himputinpimputtia. Humalainen merimies -settiä. Mua väsytti ja ärsytti koska väsytti. Kaikki oli perseestä ja kyyneleet tuli silmiin ehkä kymmenen kertaa. Haaveilin siitä, että Universumi ojentais mulle jonkun reippauspalkinnon. 

2. Normaalisti mun päätä ei särje ikinä. Ei fyysisesti eikä varsinkaan henkisesti. Tänään heräsin tuhannen hedariin vaikka olen nähnyt alkoholia viimeksi Saapasmaassa. Laitoin päälle lempilookin ja lähdin Aleksanterinkadulle take-awayn kanssa. Lempilook alla kun en viitsinyt alkaa itseäni kuvailemaan. 
3. Normaalisti mä en itke julkisella paikalla, mutta nyt äitipolo sai (taas) itkuisen valitusvirren siitä, että väsyttää, näin painajaista, sattuu piähän ja aikuisuus vituttaa. Ja et pojat on tyhmii ja veljet on tyhmii ja palkkakin tulee vasta maanantaina. Siinä se seisoi, Aleksinkulmassa ja itki puhelimeen! 37 minuutin jälkeen ja COS kiertelyn siivittämänä mama oli saanut tytärpolon hieman rauhoittumaan, joten puhelu saatiin lopetettua vuolaisiin kiitoksiin ja pus pus ja silleen. Äiti jos luet tätä ni iso kiitos <3 Hitto, se raukka saa kestää sekä tunteikasta taiteilija-aviomiestä että tunteikasta tytärtä. Soittaako muutkin mutsille jos elämä kohtelee rankasti?? Mä en oikein osaa soittaa kavereille. Pitäis ehkä. Viime keväänä mulla oli graduhermoromahdus ja totaaliuupumus päällä. Laitoin "nyt väsyttää" tekstarin ystävälleni Miljonääri-T:lle (rakastan näitä blogilempinimiä), joka tuli suoraan töistä 40 euron sushiannoksen kanssa mun luo ja otti mun kanssa spoonipäikkärit. Awwwww!


Kiva ilme mulla tossa tissikulmalla - prostituoidut esitteli siellä tyttöjään ennen muinoin potentiaalisille asiakkaille. Mä tyydyin siveellisempiin akteihin, eli poseeraamiseen. 

4. Normaalisti mä en harkitse LV laukun ostoa, mutta nyt....ai että mä oikeasti kerron tän julkisesti, viddu....no siis kyyneleiden kuivaamisen jälkeen mä astelin muina naisina Luvikan myymälään neuvottelemaan Keepall 50:n hankinnasta, mahdollisista kustomoinneista ja muista. Hei ihan oikeesti. En arvosta ees Vuittoneita. Paitsi NYT koska olihan se aivan IHANA. Sanon tän ääneen vielä toistamiseen: SE OLI IHANA! Matkalaukuksi ajattelin. Itkuinen sniff-sniff meininki muuttui pinnallisten asioiden äärellä hymyksi. Mut hei, 1150 euroa, ei oo lähdössä ostoslistalle ihan heti. 

5. Normaalisti mä en saa intohimoisia "teenpä sellerimehua" -kohtauksia lauantaisin, mutta keho huutaa parempaa ravintoa ja pientä puhdistusta taas, joten painelin jo paremmalla mielellä Ruohonjuureen ostamaan kaikkea kivaa. Kassalla joku alkoi huutelemaan mun nimeä, ja eikös siellä ollutkin pelastava enkelini Miljonääri-T, joten nihkeä päivänaloitus unohtu ku pääs halimaan kassajonossa.


^ elämä


Nyt sallin pienet sokeriöverit ennen puhdistusten ja voimaravintoleikkien jatkamisia. 
Tasapainoo. 

4 kommenttia:

 1. Miellyn avoimeen blogihajoiluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii samoin! Aina sitä haluais hajoilla avoimemminkin...mutta ei omalla naamalla ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin onkin, itsellä ei ole ihan yhtä ihania vaikka aika kivat onkin, kollaasi oli koottu esimerkinomaisesti :)

   Poista

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!