13.8.2013

Ehkä viimeinen kesäviikonloppu

Olin hieman huolissani tästä viikosta, sillä ohjelmaa näytti olevan enemmän kuin kolmen ihmisen tarpeisiin. Pienten käynnistysvaikeuksien jälkeen sain kuitenkin itseni tänään koneen ääreen - keittiön siivoamisen, imuroimisen, ympäri kämppää laahustelun ja kissanrapsuttelun jälkeen. Kuulostaako tutulta? :) Eilen meni aika myöhään, kiitos meteoriittiparven. Mä olen vannoutunut tähtitiedeharrastelija/avaruusfani. Sen vuoksi elokuun puolenvälin aika menee laiturilla, tai kuten eilen, kalliolla maatessa ja Universumia ihastellessa. Maattiin miehen kanssa Valintatalon muovipussien päällä pihan nelisen metriä korkealla kalliolla ja seurattiin aikamoista showta: yötaivas tähtineen, meteoriitit, salamointi, kaukana jyrisevä ukkonen, takana sysimusta metsä ja lopuksi vielä lämmin kesäsade. Ei juurikaan romanttista.

Viikonloppukin oli aika ihana. Perjantaina nautittiin koko perheen voimin kesäasunnolla superlämpimästä päivästä. Lauantaina oli Tampereella tyttöjenilta (terkkuja Remppikselle ja V:lle ja Marille, olette upeita rouvia!). Sunnuntai iltana tehtiin miehen kanssa moottoipyöräreissu Vihdin kodille. Taisin myös harjoittaa kesän ensimmäistä virallista grilli-iltaa, miten-se-on-edes-mahdollista??? Parempi myöhään kun ei milloinkaan kait sitten :) Kuvapläjäys! 


sydämellistä kahvia


urheilijabroidi ja tuore ekaluokkalainen <3 justhan noi isot tytöt vasta syntyi...!Tänään on muuten huikea ilta!!!!! Mä pääsen takaisin mun muinaisen, todella rakkaan  ja tulevaisuudenhaaveissa voimakkaasti elävän elämäntavan/harrastuksen pariin....OI ETTÄ! Stay tuned. Kyseinen, näennäisesti aivan sattumanvarainen kontakti teeman pariin todisti taas kerran kuuluisaa be careful what you wish for -mantraa ;) Jos hyvin käy, tästä illasta alkaa aika hieno matka. Mua jännittää, mutta hyvällä tavalla. Kyseessä on rehellisesti sanoen aika kallis elämäntapa, heh, mutta tällaisetkin asiat tuppaavat yleensä järjestymään. 

Haaveet toteutuu aktiivihaaveillessa. Piste. Tästä teemasta voisi kirjoittaa aimopläjäyksen joskus toiste. Pian.

Loppuviikosta lisää. Voikaapa hyvin!

1 kommentti:

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!