25.8.2013

syyshäiden asu

Rakkaat ystävät meni naimisiin. Mieheen tutustuin työjuttujen kautta, toimi kouluttajanani jokunen vuosi taaksepäin, ystävystyttiin. Vaimo tuli samoihin kuvioihin jokin aika myöhemmin - kävi niinkin onnellisesti, että kyseinen tsubu saa olla nykyään sekä kollega että rakas ystävä, jälkimmäinen tärkeämpänä. Jos nyt ihan juoruamaan lähdetään, niin vedetään oma suhde samaan soppaan: tutustuin samaisessa koulutuksessa myös nykyiseen puolisooni. Jossain vaiheessa hänestäkin tuli rakas ystävä, sitten tärkeä mentori ja nyt jotain vielä kivempaa. Tätä vyyhtiä me eilen naureskeltiin, että kiitos, elämä, tässä ollaan ristiin rastiin ystäviä, työtovereita, kumppaneita ja ties mitä! Himmeetä. 

Olipas muuten kivat häät. Rento tunnelma ja meikäkin pääsi lauteille laulamaan jazzia. Ja hei, kerrankin asukuvaa, kiitos siipan. Kysyin kainona, että jos ei hirveästi olis vaivaa, niin kuvailla saisi asuja enemmänkin...en mä jaksa enää nolostella tätä mun tyttömäistä harrastusta. Tää ei onneksi näyttänyt asukuvaukselta, vaan perus satamafiilistelyltä.mekko ja botski värimätsättynä!

(toi vasta valmistumassa oleva penthouse olis aika nätti city-asunto, eikö?!)


Mekon löysin H&M:sta, sen kevyt, rypistymätön materiaali, malli ja kauniin syksyinen väri oli ihan unelmayhdistelmä. Tuohon ballerinat ja jakku päälle, niin menee töissä vähän arkisempana ja juhlissa korut ja korot tuo näyttävyyttä. Tykkään myös tosta kreikkalaisesta leikkauksesta, joka nyt ei sivuttaiskuvissa korostu. Kaunis on, vaikken juuri burgundya vaatekaapissani ole hyödyntänyt ennen! Huulissa toimi tumman viininpunainen Chanelin Coco Rouge, yksi mun harvoista luksusmeikeistäni. 

ps. Jee, lisää asukuvia tulossa! Mä pääsin vauhtiin ja koitan siinä pysyä. 


3 kommenttia:

Kommentointi on blogin pitämisen suola, kiitos!